Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-02-2008, 01:25 PM   #11
Fully Optimized
 
Bobert93's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 2,449
Default Re: No Signal Through Video Card

jashan17 did you get it working
__________________

__________________
(ASUS P5E X38)__(Q6600@3.4Ghz)__(Innod3D 8800GTS 512Mb 800/1920)__(4Gb corsair XMS2 800Mhz)__(Antec 900)__(Vista 64Bit)_(Zalman 9700)
{3DMark06 15211}
Bobert93 is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2008, 02:06 PM   #12
In Runtime
 
jashan17's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 374
Default Re: No Signal Through Video Card

Quote:
Originally Posted by cryman View Post
jashan17 did you get it working
i have no floppy connections connected
__________________

jashan17 is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2008, 02:09 PM   #13
In Runtime
 
jashan17's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 374
Default Re: No Signal Through Video Card

What it exactly says at startup is 'Floppy Disk Fail (40)" and then shuts off
there is no floppy connected
jashan17 is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2008, 02:11 PM   #14
In Runtime
 
jashan17's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 374
Default Re: No Signal Through Video Card

do i need the 4 pin power cable connected to my video card?
jashan17 is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2008, 02:11 PM   #15
Fully Optimized
 
Jesusfrk611's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: US
Posts: 2,193
Default Re: No Signal Through Video Card

Sounds like something else is failing. If you got 2 sticks of ram in there, take out one and try, if it still restarts, switch out the sticks. If that doesn't work, maybe just try resetting the BIOS. Unplug the system, take out the BIOS battery for a while.
Jesusfrk611 is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2008, 02:27 PM   #16
Omnipotent One
 
Atomic Rooster's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: USA
Posts: 11,161
Send a message via AIM to Atomic Rooster Send a message via Yahoo to Atomic Rooster
Default Re: No Signal Through Video Card

If you don't have a floppy then that may be the reason you're getting that error. The motherboard is looking for a floppy drive at boot. Go into your BIOS and set the floppy drive type to none, and disable Floppy Drive Seek under Advanced or Chipset settings. Most computers still expect a floppy drive and look for one at boot up.
Atomic Rooster is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2008, 02:33 PM   #17
In Runtime
 
jashan17's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 374
Default Re: No Signal Through Video Card

Quote:
Originally Posted by cryman View Post
you dont need a floopy full stop.
just temperly . disconnect all floopy connections and try again
Oohohhoh, so i need to temporarily connect a floppy? I have one by the way
jashan17 is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2008, 02:34 PM   #18
In Runtime
 
jashan17's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 374
Default Re: No Signal Through Video Card

Quote:
Originally Posted by Atomic Rooster View Post
If you don't have a floppy then that may be the reason you're getting that error. The motherboard is looking for a floppy drive at boot. Go into your BIOS and set the floppy drive type to none, and disable Floppy Drive Seek under Advanced or Chipset settings. Most computers still expect a floppy drive and look for one at boot up.
Only problem is that it shuts off when i go into Bios cause it does it automatically when that error occurs, but i'll connect a floppy drive and see what happens, it shoud work
jashan17 is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2008, 02:40 PM   #19
Omnipotent One
 
Atomic Rooster's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: USA
Posts: 11,161
Send a message via AIM to Atomic Rooster Send a message via Yahoo to Atomic Rooster
Default Re: No Signal Through Video Card

If that doesn't cure the problem, it could also be entirely possible that you have a bad motherboard.
Atomic Rooster is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2008, 02:42 PM   #20
Fully Optimized
 
Bobert93's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 2,449
Default Re: No Signal Through Video Card

so what have you try .
have u tryed connecting the floopy and booting
__________________

__________________
(ASUS P5E X38)__(Q6600@3.4Ghz)__(Innod3D 8800GTS 512Mb 800/1920)__(4Gb corsair XMS2 800Mhz)__(Antec 900)__(Vista 64Bit)_(Zalman 9700)
{3DMark06 15211}
Bobert93 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 01:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0