Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-18-2006, 10:58 PM   #1
In Runtime
 
shagadelicman1's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 352
Default No Signal To Monitor Messages

I have a dell dimension 4300 and I tend to recieve 'No Signal' messages as soon as my computer turns on. I have swapped cards and monitors. some1 plz help me out.
__________________

shagadelicman1 is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2006, 11:17 PM   #2
Daemon Poster
 
burton_o6's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 968
Default Re: No Signal To Monitor Messages

try new cable?
__________________

burton_o6 is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2006, 11:28 PM   #3
Golden Master
 
ISOwner's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 12,208
Default Re: No Signal To Monitor Messages

So no matter what video card or monitor you used, it doesn't show anything? Motherboard's bad. Does the motherboard have integrated video? If so, perhaps you can go into BIOS to disable it or try plugging the good monitor into that VGA port.
__________________
*Fact: Microsoft Window's Blue Screen of Death vs Computerforums.org's White Screen of Death. Which is worse?
ISOwner is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2006, 06:13 PM   #4
In Runtime
 
shagadelicman1's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 352
Default Re: No Signal To Monitor Messages

the cables i used were those of both monitors. and how do i get to the BIOS with no signal messages
shagadelicman1 is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2006, 09:22 PM   #5
In Runtime
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 204
Default Re: No Signal To Monitor Messages

you cant but did you try resetting cmos ? idk if that would do anything
__________________
venice 939 amd64 3500(2.5)/1 gig of gigaram 2x512/msi k3n sli motherboard/120 GB segate/80 GB/sound blaster live 24-bit/Logitec x-530/xfx 7800gt 256 475-1.1/3dmark05 7598 (jumped from 7575 to 7598 just by going from 400w to 500w psu :) )
golfer07 is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2006, 09:52 PM   #6
Daemon Poster
 
The Power's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 616
Default Re: No Signal To Monitor Messages

Are the screws on the monitor wire screwed all the way in the port??
__________________
playing World of Warcraft
find me on Anetheron, Delray, Troll Hunter
The Power is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2006, 10:16 PM   #7
Fully Optimized
 
Š88's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 4,775
Send a message via MSN to Š88
Default Re: No Signal To Monitor Messages

The only time i had ever seen a similar problem was when i was using an old CRT monitor. It would sometimes give the same type of message like it wasn't plugged in but 9 times out of 10 the message would just go away and the monitor would turn on normally. I dont know how that helps you but I would definitely say it's a connection related problem like people have already been saying.
__________________
Killing under the cloak of war is no different than murder

Kein Alkohol ist auch keine Lösung!
Š88 is offline   Reply With Quote
Old 01-20-2006, 10:46 AM   #8
In Runtime
 
shagadelicman1's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 352
Default Re: No Signal To Monitor Messages

hmmmmm.idk. like i turn on the monitor and it doesnt even change. it stays on the message but like you hear everything turn on but idk.I am lost. I have high hopes for this machine.lol. would resetting the cmos work. if so , how do i reset it.
__________________

shagadelicman1 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 01:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0