Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-21-2012, 09:58 PM   #1
Baseband Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: United States
Posts: 39
Default no post beeps?

got a speaker for my board finally to inspect a little more, i plugged everyhitng in turned on full power and just a continuous beep, llooked it up said bad ram or improporly seated, so i took it out and placed in another slot, turned on no beeps at all, tryed it 2-3 more times, get 1 long beep and 3 short, looked that up and it says bad GPU or GPU memory? reseated the GPU and started again, again no beeps, sometimes it is sometimes there are none, board is Asus P5N32E-SLI pluss, any help on this would be amazing
__________________

terrelljames91 is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2012, 10:09 PM   #2
Baseband Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: United States
Posts: 39
Default Re: no post beeps?

just a little more info, i took the ram out all together to see if maybe it was freezing before it checks for ram, started it up, i get 1 long beep and 2 short beeps, started it up 4-5 times all the same thing, which means the board might not be dead after all?
terrelljames91 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0