Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-01-2011, 01:23 AM   #11
Solid State Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 20
Default Re: No Monitor Signal After New CPU!!

Quote:
Originally Posted by stuiedaman View Post
I had the computer off with the new cpu in, took the battery out and left it out for 10 minutes (had to take shower), put it back in, turned it on; nothing. I tried on the vga monitor too but still nothing.



Nothing comes on screen so getting to the boot menu isn't going to be possible. There are no beeps.



Yup, it works
well that tells me that either it does not like the new cpu or it has a malfunction...
__________________

animostical is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2011, 02:20 AM   #12
In Runtime
 
Chipeater's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 364
Default Re: No Monitor Signal After New CPU!!

Quote:
Originally Posted by animostical View Post
well that tells me that either it does not like the new cpu or it has a malfunction...
Check the motherboard manual via post #9, the motherboard only supports 2 CPU cores.
__________________

Chipeater is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2011, 09:58 AM   #13
Solid State Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 20
Default Re: No Monitor Signal After New CPU!!

oh ya i see.. i actually thought about that.
__________________

animostical is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0