Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-13-2010, 02:16 PM   #1
In Runtime
 
webber22's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 134
Default no internet!!!

Hey all, I just went out and bought a copy of windows 7 and tried installing it. It was successful BUT now i cant access the Internet. It is saying i have no connections!!! IN FACR the error i received was: Local Area Connection doesn't have a valid IP configuration. ANY answers appreciated! Thanks CF
__________________

webber22 is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2010, 02:57 PM   #2
..m.0,0.m..
Site Team
 
iPwn's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: USA
Posts: 3,870
Default Re: no internet!!!

What is your LAN card manufacturer? Can you see the card in the device manager? If so disable the card and then re-enable.
__________________

__________________
Me: You'd think as the dominant species we wouldn't be so effing stupid.
J: We're just intelligent enough to be completely effing stupid.
iPwn is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2010, 03:00 PM   #3
In Runtime
 
webber22's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 134
Default Re: no internet!!!

manufacturer: I believe its a Marvell Yukon 88e8050 and as for enable and disable i have already tried that and nothing worked!
webber22 is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2010, 03:21 PM   #4
..m.0,0.m..
Site Team
 
iPwn's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: USA
Posts: 3,870
Default Re: no internet!!!

I'm assuming that you've already tried to reinstall the drivers too right?

Do you have 32bit or 64bit installed?
__________________
Me: You'd think as the dominant species we wouldn't be so effing stupid.
J: We're just intelligent enough to be completely effing stupid.
iPwn is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2010, 03:22 PM   #5
In Runtime
 
webber22's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 134
Default Re: no internet!!!

yep Nothing is working. Unless im doing something wrong, i would assume new network card?
webber22 is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2010, 03:36 PM   #6
..m.0,0.m..
Site Team
 
iPwn's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: USA
Posts: 3,870
Default Re: no internet!!!

Yea, you can try to get a cheapy, although first before buying anything I would try to install windows once more.
__________________
Me: You'd think as the dominant species we wouldn't be so effing stupid.
J: We're just intelligent enough to be completely effing stupid.
iPwn is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2010, 03:36 PM   #7
Site Team
 
berry120's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: England, UK
Posts: 3,425
Default Re: no internet!!!

Grab something like Knoppix, boot it up and see what that makes of it. If it works under there you know your hardware's good and it's a config / driver issue - if not then it's more likely the hardware's failed. I'd suspect the former though since this only occured since Windows 7 was installed.
__________________
Save the whales, feed the hungry, free the mallocs.
berry120 is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2010, 04:09 PM   #8
In Runtime
 
webber22's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 134
Default Re: no internet!!!

how do i insert screenshot?
webber22 is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2010, 08:18 PM   #9
Daemon Poster
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 732
Default Re: no internet!!!

I'm assuming that you already have it...

You need to make a photobucket or flikr account(I use photobucket so I'll give you the instructions for that)

Upload the picture and name it and all of that.

You should be at a page now with thumbnails of all of your uploaded pics. Hover your mouse over the screenshot.

You should get a list of URLs. Take the one that looks similar to [IMG]your pictures name here[IMG]

Copy it and then paste it into your message
__________________
My Desktop: Intel Core i7-970@4.5GHz 1.39V Stable--ASUS P6X58D-E--6GB Supertalent Chrome (Elpida Hyper) 1800MHz 6-6-6-24--eVGA GTX 580--Intel 510 120GB--WD 2TB Caviar Black--Silverstone RV03-EK Supreme HF w/ Black Ice GTX 480--Koolance VID-NX580

My Laptop: Intel Core 2 Duo @ 2.4GHz--4GB DDR2 800MHz RAM--NVIDIA GeForce 8600M GT-320GB hard drive
shozzking is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2010, 08:24 PM   #10
Fully Optimized
 
Nik00117's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 4,025
Send a message via AIM to Nik00117 Send a message via MSN to Nik00117 Send a message via Yahoo to Nik00117
Default Re: no internet!!!

I hate to see it but you have internet...Mainly because internet is a requirement to post on this forum.
__________________

__________________
Main Rig: I7 920 CPU, 6 Gigs ram 5870 GPU
M17X Laptop 2.8 Ghz Dual Core, 4870 Radeon
Nik00117 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0