Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-10-2008, 10:28 PM   #11
AMB
Baseband Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 23
Default Re: No audio after format

Quote:
Originally Posted by borat_sagdiyev View Post
direct link to audio driver: ftp://152.104.238.19/pc/audio/WDM_A406.exe

download that and install it. i guarantee you it will work.
Ok i downloaded from that link and then during intsallation the compter shut off and would not open windows back up..I opened it up in safe mode and installed the drivers and restarted like it asked after it was done with the installation but once again windows would not start normally.It just keeps rebooting taking me back to the screen with the boot options.The only way i can get windows to open to use safe mode..It still says there is no mixer device and i still have no working audio. Someone please helo befor i go nuts with junker!
__________________

AMB is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2008, 10:29 PM   #12
Fully Optimized
 
rohan23's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 4,087
Default Re: No audio after format

I would recommend a fresh install. Move on from that.
__________________

__________________
Macook 13.3

2.13Ghz Intel Core 2 Duo-2GB DDR2 800 Mhz-500GB Western Digital Caviar Blue- Nvidia 9400M
rohan23 is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2008, 10:32 PM   #13
AMB
Baseband Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 23
Default Re: No audio after format

Quote:
Originally Posted by rohan23 View Post
I would recommend a fresh install. Move on from that.
This is a fresh install..Everything was moving smooth until i downloaded from the link borat gave me.

In control panel,sounds and audio devices it tells me there is no audio device.

Ok i just booted up in safe mode went to add and remove programs and removed the audio driver that borat pointed to me to and windows is booting and working fine but i still have no audio..What do I need to now ?
AMB is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2008, 12:04 AM   #14
Fully Optimized
 
rohan23's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 4,087
Default Re: No audio after format

Quote:
Originally Posted by rohan23 View Post
Download this first.
http://218.210.127.131/
Tell me if that works. You are using onboard sound right?
Try my link.
__________________
Macook 13.3

2.13Ghz Intel Core 2 Duo-2GB DDR2 800 Mhz-500GB Western Digital Caviar Blue- Nvidia 9400M
rohan23 is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2008, 12:42 AM   #15
AMB
Baseband Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 23
Default Re: No audio after format

Quote:
Originally Posted by rohan23 View Post
Try my link.
There is a lot links on that page and I have no ideal which one to download. Which one do i need ?? Sorry I'm so lost on this.
AMB is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2008, 12:50 AM   #16
Fully Optimized
 
rohan23's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 4,087
Default Re: No audio after format

http://218.210.127.131/downloads/dow...tDown=false#AC

Accept the terms and download that.
__________________
Macook 13.3

2.13Ghz Intel Core 2 Duo-2GB DDR2 800 Mhz-500GB Western Digital Caviar Blue- Nvidia 9400M
rohan23 is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2008, 01:11 AM   #17
AMB
Baseband Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 23
Default Re: No audio after format

Quote:
Originally Posted by rohan23 View Post
http://218.210.127.131/downloads/dow...tDown=false#AC

Accept the terms and download that.
When i accept it takes me to another page that these links.There is no down load link or anything popping up.Sorry I seem helpless.

High Definition Audio Codecs (Software)
RTL8100B(L)/RTL8100C(L)/RTL8101L/RTL8139C(L)
RTL8139C(L)+/RTL8139D(L)/RTL8100(L)
RTL8130/RTL8139B(L) (Software)
AC'97 Audio Codecs (Software)
AMB is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2008, 01:22 AM   #18
Fully Optimized
 
rohan23's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 4,087
Default Re: No audio after format

Choose the bottom option.
__________________
Macook 13.3

2.13Ghz Intel Core 2 Duo-2GB DDR2 800 Mhz-500GB Western Digital Caviar Blue- Nvidia 9400M
rohan23 is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2008, 01:26 AM   #19
AMB
Baseband Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 23
Default Re: No audio after format

Quote:
Originally Posted by rohan23 View Post
Choose the bottom option.
ok from there it take me to another page that looke like this witha bunch more links

AC'97 Audio Codecs

| Windows | Unix (Linux) |

Windows

Description Version Update
Time File
Size Download
Site
1 Site
2 Site
3
Windows 98Gold/98se/Me/2000/XP/2003(32/64 bits) for Driver only. For Windows 98 SE, DirectX(R)8 is required to enable advanced features. (Executable file)
A4.06 2008/10/1 18295k GO GO GO
README A4.06 2008/10/1 31k GO GO GO
Windows 95 for Driver only A4.06 2008/10/1 7826k GO GO GO
Windows 98Gold/98se/Me/2000/XP/2003(32/64 bits) for Driver only. For Windows 98 SE, DirectX(R)8 is required to enable advanced features. (ZIP file) A4.06 2008/10/1 18361k GO GO GO
Realtek Media Player(RtlRack) A4.06 2008/10/1 11884k GO GO GO
Windows NT 4.0 for Driver only A4.06 2008/10/1 7873k GO GO GO
Vista Driver (32/64 bits) Driver only (ZIP file)
2008/5/23 30489k GO GO GO


Unix (Linux)

Description Version Update
Time File
Size Download
Site
1 Site
2 Site
3
Linux driver ( 2.4 or 2.6 )
4.06a 2007/11/5 4570k GO GO GO
AMB is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2008, 01:46 AM   #20
Fully Optimized
 
rohan23's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 4,087
Default Re: No audio after format

Now choose the Windows option. For whatever OS you have. May it be XP or Vista.
__________________

__________________
Macook 13.3

2.13Ghz Intel Core 2 Duo-2GB DDR2 800 Mhz-500GB Western Digital Caviar Blue- Nvidia 9400M
rohan23 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 01:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0