Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-07-2008, 09:44 AM   #1
Solid State Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 10
Default No 32 bit apps work

hey, im running a FRESHLY installed copy of XP 64 bit, and for some reason, unbeknownst to me, starting this morning, all 32 bit programs give me this error:

this application has failed to start because the application configuration is incorrect. reinstalling the application may fix this problem

and all i can do is click ok and obviously the app never starts...i tried system restore to no avail, im only able to post this because of internet explorer 64. and now i cant even run windows update b/c it requires the 32 bit version to actually open...im waiting for firefox to finish dl and im gonna reinstall it
__________________

Afrikaaner is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2008, 09:47 AM   #2
Solid State Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 10
Default Re: No 32 bit apps work

and nope, i cant even run the installer program...its an exe
__________________

Afrikaaner is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2008, 02:05 PM   #3
In Runtime
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 333
Default Re: No 32 bit apps work

You need to install the 64 bit versions of whatever your downloading.
TheLastWolf is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2008, 02:27 PM   #4
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: No 32 bit apps work

So, on a 64 bit OS, it can't support 32 bit programs?...

I thought that may be the case, but if so, thats pretty bad
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2008, 02:33 PM   #5
Solid State Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 10
Default Re: No 32 bit apps work

no no no they worked fine before...things like trillian and internet explorer 32bit (which is included with XP 64) and ran fine until something happened...what i want to know is what happened and how to fix it
Afrikaaner is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0