Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-02-2005, 07:13 PM   #1
Beta Member
Join Date: Apr 2005
Posts: 1
Default Newly built computer.

I recently bought all the parts and built a new computer from new egg and I have had nothing but problems with the operation since. I have managed to fix everything except for the most annoying problem I am having. No matter if someone is logged on or if the computer is just sitting at the log on screen with no apps running it will freeze. The freezing is at random, pretty much when the computer wants to freeze it will. The problem with this is that there are no errors generated and there for it is very hard t otrouble shoot this problem. Also twice now the computer has frozen and when it was reset nothing happens. There is no beep when it runs the bios check at the very beginning of boot up like normal and it just sits ther and nothinh happens and nothing shows up on the screen. I am actually using my old computer because the problem I just mentioned has happend again and the last time to fix it I had to just turn the computer off and let it sit for about 234 hours or longer. Is ther anything that someone can think of having me try to fix all this? Your help is greatly appreciated.

Bob Thayer

bobio1080 is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2005, 09:21 PM   #2
Fully Optimized
money_man's Avatar
Join Date: Nov 2004
Posts: 4,353
Send a message via MSN to money_man
Default Re: Newly built computer.

hmm i cant think of much other than maybe some device conflicts..try reformatting or take out the bios battery and plug it back in like 1 min later...thats all i can think of

AMD 3000+ @ 2.25
Corsair Twinx 1024mb 2x512mb XMS
MSI 6600GT's SLIed @ 565/1100
Neo 4 Platinum SLI Mobo
3dmark03- 15,542
3dmark05- 7081
money_man is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2005, 09:36 PM   #3
Syn7ax 3rror's Avatar
Join Date: Apr 2005
Posts: 461
Send a message via AIM to Syn7ax 3rror Send a message via MSN to Syn7ax 3rror

I would think it's a OS faliure. Try re-installing windows.
Syn7ax 3rror is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 05:16 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0