Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-17-2008, 02:41 PM   #1
Solid State Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 19
Default New Video Card

I just bought VisionTek Radeon HD 2600 Pro 8x AGP video card for my computer. I plugged it in and I don't see any video, is there a jumper or something I need to chanage to get this to work? My Motherboard is a GA-7VT600 1394.

Thanks,
Stoked
__________________

Stoked is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2008, 02:48 PM   #2
Fully Optimized
 
ssc456's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 4,279
Send a message via MSN to ssc456
Default Re: New Video Card

MIGHT NEED to change the bios setting to see the default graphics card from PCI / onboard / AGP
__________________

__________________
He who has never failed has never attempted anything worth succeeding at.

Dont Eat Animals, Its Not Good For Them And They Dont Like It!
ssc456 is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2008, 04:16 PM   #3
Golden Master
 
worshipme's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 5,603
Default Re: New Video Card

Quote:
MIGHT NEED to change the bios setting to see the default graphics card from PCI / onboard / AGP
Yep, I think this could be your problem. Enter your BIOS and disable onboard video and then install your graphics card.
__________________
AMD Phenom II X4 955 BE @ 4.0GHz + TU120E lapped - MSI 770-CD45 AM3 - 2x2GB OCZ DDR3 1333MHz - Sapphire HD 4870 - Samsung Spinpoint 500GB 7200RPM 16MB cache HDD - Tagan TG600-BZ Piperock - (Currently open test bed) - Windows Vista Home Premium 64bit.
worshipme is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2008, 05:50 PM   #4
Solid State Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 19
Default Re: New Video Card

There is no on board video card. I was using an ATI Wonder Card previously and than it stopped working so I went and bought this and nothing happen. So I cannot see the picture at all to get to my bios settings.

http://www.gigabyte.com.tw/Products/...-7VT600%201394

That is my current motherboard. Unless I am blind I don't see anywhere I can plug into my motherboard for the on board video.

Thanks,
Stoked
Stoked is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0