Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-03-2008, 02:16 PM   #31
In Runtime
 
Join Date: May 2007
Posts: 318
Default Re: New Problem

well as i said i hooked up the old HD to my old comp and it worked but not for very long...that HD died on me LOL. It was working fine n then everything froze like completely and I turned it off and on again and it didn't detect the HD
__________________

__________________
AMD Phenom II x4 955 BE 3.2 Ghz | Asus m4a79xtd evo| HIS Radeon HD 5770 1 Gb | 4 Gb A-Data Gaming RAM | 500 Watt PSU | Antec 900 | Samsung Syncmaster 22" LCD
killthenakedcat is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2008, 07:16 PM   #32
Omnipotent One
 
Atomic Rooster's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: USA
Posts: 11,161
Send a message via AIM to Atomic Rooster Send a message via Yahoo to Atomic Rooster
Default Re: New Problem

Well, there ya go. Does the new drive work in the old comp?
__________________

Atomic Rooster is offline   Reply With Quote
Old 01-04-2008, 01:37 AM   #33
In Runtime
 
Join Date: May 2007
Posts: 318
Default Re: New Problem

umm it doesnt have sata connection the old comp
__________________
AMD Phenom II x4 955 BE 3.2 Ghz | Asus m4a79xtd evo| HIS Radeon HD 5770 1 Gb | 4 Gb A-Data Gaming RAM | 500 Watt PSU | Antec 900 | Samsung Syncmaster 22" LCD
killthenakedcat is offline   Reply With Quote
Old 01-04-2008, 02:36 PM   #34
In Runtime
 
Join Date: May 2007
Posts: 318
Default Re: New Problem

here's what i'm going to do...take back the HD and get a non-sata drive online MAYBE or another SATA if I can find an old ide drive sitting around. I am going to call in teletechies to help fix my new computer because no1 knows whats wrong with it even the computer guy at the University my dad works at. All he said was "it's probably a short" So I will spend the $99.00 to get this thing working and replace the HD CHEERS!
__________________

__________________
AMD Phenom II x4 955 BE 3.2 Ghz | Asus m4a79xtd evo| HIS Radeon HD 5770 1 Gb | 4 Gb A-Data Gaming RAM | 500 Watt PSU | Antec 900 | Samsung Syncmaster 22" LCD
killthenakedcat is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0