Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-27-2006, 02:38 PM   #11
Daemon Poster
reece296's Avatar
Join Date: Aug 2005
Posts: 593
Send a message via MSN to reece296 Send a message via Yahoo to reece296
Default Re: New Problem

Try a online virus scan which has deleted a virus which AVG couldn't. http://housecall.trendmicro.com

reece296 is offline   Reply With Quote
Old 01-29-2006, 09:08 AM   #12
Solid State Member
Join Date: Jan 2006
Posts: 15
Default Re: New Problem

Hey guys... thanks for all the help... but I figured it out.

I went into MSConfig and turned off some unneeded system startups and that did the trick. The objects in "My Computer" now show up at reboot.

I did indeed do a quick format ... and I considered doing it again ... only the long way (that's what I get for taking shortcuts), but it's fixed for now.

The virus was a 'java/shinwow' trojan and I actually utilized 5 antivirus scanners (AVG, Ewido, ZoneAlarm, Microsoft, Trojan Remover) and none of those pick up any trace of the aforementioned virus on my system now... so I'm pretty sure that all is well with my system for now. I'll give her another reformat over the summer if I need to, but like I said, thanks for all your help.

crxshdxmmy is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 07:50 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0