Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-11-2007, 11:45 PM   #1
Golden Master
 
superman22x's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 7,903
Send a message via MSN to superman22x Send a message via Yahoo to superman22x
Default New mobo, only 1 of 4 usb devices working??

I just got my new MSI mobo, and only 1 of my 4 usb ports on the back are working, any ideas why? In device manager it has 3 devices under Netowrk adapters that arent working, all say this: This device is not working properly because Windows cannot load the drivers required for this device. (Code 31)

The devices are labeled 6TO4 in the device manager, any ideas?
__________________

__________________
“Adults are just obsolete children and the hell with them.” - Dr. Suess
superman22x is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2007, 03:07 AM   #2
BSOD
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 39
Default Re: New mobo, only 1 of 4 usb devices working??

Have you loaded all the drivers that came on the driver disk with the Mobo?
__________________

The Dark is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2007, 03:55 AM   #3
Fully Optimized
 
ssc456's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 4,279
Send a message via MSN to ssc456
Default Re: New mobo, only 1 of 4 usb devices working??

right i got error code 32 when trying to install my mums cd drive on her laptop that just disapeared 1 day out of my computer but n e way

give this a shot

open device manager

delete the things u sed wasnt working (usually have yellow thing ova them)

put ur driver cd in

do not run it just close what ever opens

reboot windows with ur driver / motherboard cd in

load into windows and it shud find you new hardware and install automatically with the cd in the drive

if not then looks like u got the same problem as my mum and have not bin able to fix it yet
__________________
He who has never failed has never attempted anything worth succeeding at.

Dont Eat Animals, Its Not Good For Them And They Dont Like It!
ssc456 is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2007, 09:34 AM   #4
Golden Master
 
superman22x's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 7,903
Send a message via MSN to superman22x Send a message via Yahoo to superman22x
Default Re: New mobo, only 1 of 4 usb devices working??

Ok, well, if it doesnt work, hopefully thats the only problem, and I canbuy a 6 port usb Hub for my one working one I guess.
__________________
“Adults are just obsolete children and the hell with them.” - Dr. Suess
superman22x is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2007, 10:14 AM   #5
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: New mobo, only 1 of 4 usb devices working??

Quote:
Originally Posted by ssc456 View Post
right i got error code 32 when trying to install my mums cd drive on her laptop that just disapeared 1 day out of my computer but n e way

if not then looks like u got the same problem as my mum and have not bin able to fix it yet
Sounds like your upper and lower filters are corrupted, heres the fix.
http://support.microsoft.com/kb/314060
Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2007, 10:27 AM   #6
Golden Master
 
superman22x's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 7,903
Send a message via MSN to superman22x Send a message via Yahoo to superman22x
Default Re: New mobo, only 1 of 4 usb devices working??

No luck with the driver CD, I dont understand why this is happening, and I dont want to send my mobo back in for a replacement.
__________________
“Adults are just obsolete children and the hell with them.” - Dr. Suess
superman22x is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2007, 11:08 AM   #7
The Candyman
 
~mr mixx~'s Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: USA
Posts: 11,310
Default Re: New mobo, only 1 of 4 usb devices working??

go to devise manager

un-install the drivers only from the devises that have a yellow exclamation point next to them. that means the devise has a problem with it.

-edit-

most likely a driver problem, un-install the drivers only...then re-boot.
__________________
" Let the music move you "
~mr mixx~ is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2007, 07:12 PM   #8
Golden Master
 
superman22x's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 7,903
Send a message via MSN to superman22x Send a message via Yahoo to superman22x
Default Re: New mobo, only 1 of 4 usb devices working??

I will try that, but idk. I am going to download drivers off Nvidias webiste too see if that helps too.
__________________
“Adults are just obsolete children and the hell with them.” - Dr. Suess
superman22x is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2007, 07:42 PM   #9
Wizard of Wires
 
setishock's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Not sure
Posts: 10,030
Default Re: New mobo, only 1 of 4 usb devices working??

Have you downloaded the lastest version of the chipset drivers? Find what brand you have like VIA for exsample and get the drivers for just that type.
setishock is offline   Reply With Quote
Old 05-13-2007, 08:23 PM   #10
Golden Master
 
superman22x's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 7,903
Send a message via MSN to superman22x Send a message via Yahoo to superman22x
Default Re: New mobo, only 1 of 4 usb devices working??

I downloaded Nvidias drivers for it. And uninstalled the bad devices in control panel, and than I installed the 650i drivers from nvidia, and havent seen those bad devices but they arent there at all? And the USB ports dont work either.
__________________

__________________
“Adults are just obsolete children and the hell with them.” - Dr. Suess
superman22x is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 06:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0