Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-10-2005, 02:05 PM   #1
Solid State Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 10
Default new laptop

hey guys i just got a new laptop a dell xps140 and its a great laptop. However, i am trying to connect to the internet without using its wireless features and it is not working. I have a modem from sbc yahoo and its broadband DSL of course. i am currently connecting the modem to a d-link router and then connecting that to my laptop because i'm sharing my connection with my xbox and my old destop. the old destop and xbox seems to be able to connect to the internet through the router but my laptop isnt. can anyone help me solve this problem??
__________________

b4o ba0 is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2005, 02:12 PM   #2
Baseband Member
 
kkevvy's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 79
Default Re: new laptop

Did you check your TCP-IP Settings? Also, under internet connections, try turning off 'automatically detect settings'
__________________

kkevvy is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2005, 02:19 PM   #3
Solid State Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 10
Default Re: new laptop

how do i check my TCP-IP settings
lol...sry i'm a super newb so plz explain things more clearly haha
thanx
b4o ba0 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 07:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0