Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-13-2006, 12:43 PM   #1
Baseband Member
 
bill gisse's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 95
Default New Computer

Finally got my new computer up and operating. Its been a struggle. Got the OS loaded lst night and put it on line this morning. The CPU ( Athlon 64X2 4200+ is running 27 Degree C with the side panel off.Still have to do some touch up and load all my stuff on it. How do I put tht section in at the bottom of each post that shows what my rig is built with. Thanks.Bill
__________________

bill gisse is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2006, 12:46 PM   #2
Daemon Poster
 
pctechmike's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 836
Send a message via AIM to pctechmike Send a message via MSN to pctechmike
Default Re: New Computer

Did you ever get your other issue resolved?
You put it into the signature. Simply go to the top of the page, click on quick links, and then edit signature. Post the specs there- keep in mind it shouldn't be more than 5 lines- regardless what you see elsewhere. Hope this computer don't give you any trouble....
__________________

__________________
Pctechmike
www.adequateitsolutions.com
Please Add To My Rep If I Helped You
pctechmike is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2006, 01:08 PM   #3
Baseband Member
 
bill gisse's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 95
Smile Re: New Computer

Quote:
Originally Posted by pctechmike
Did you ever get your other issue resolved?
You put it into the signature. Simply go to the top of the page, click on quick links, and then edit signature. Post the specs there- keep in mind it shouldn't be more than 5 lines- regardless what you see elsewhere. Hope this computer don't give you any trouble....
Mike Gigabyte gave me some guidance and after figuring out what they told me and trying it several times I finally got the OS to load. I still don't know what the problem was but it works now so I'm happy. I'm using it now and will load it up little by little with all my stuff. OCZ gave me changes to make match the memory to the Gigabyte mother board. Will post that when I make the changes. I leared a lot on this project and from all the recommendations yourself and other guys gave me. Thanks a lot.
bill gisse is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2006, 01:24 PM   #4
Baseband Member
 
bill gisse's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 95
Default Re: New Computer

Following whats in my new toy.
__________________
Case: Atec 160, PS: Antec True Powe TP-II 550 W ,: CPU AMD Athlon 64X2 4200+, Memory: OCZ Platinum 1gb X 2, DDR400 Pc3200 shielded, Mobo: Gigabyte GA-K8NF-9 , HD's: Seagate 300gb and Western 160gb, CD drive:s Aopen DVD RW-RW Disc.and ASUS DVD ROM, Floppy Dr: Aopen, Card reader, ViewSonic VX924.
bill gisse is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2006, 02:37 PM   #5
Daemon Poster
 
pctechmike's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 836
Send a message via AIM to pctechmike Send a message via MSN to pctechmike
Default Re: New Computer

Glad to hear you're not having any more problems- hope it stays that way for you
You are more than welcome, that' why I'm here, to try and help when I can.
Nice specs on your rig
__________________
Pctechmike
www.adequateitsolutions.com
Please Add To My Rep If I Helped You
pctechmike is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0