Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-08-2008, 11:23 PM   #11
Baseband Member
 
AwwHailNaw's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 32
Send a message via AIM to AwwHailNaw
Default Re: New comp problem.

It has a red light and a green light, they both turn on, then the red turns off after a second or so
__________________

__________________
Intel Core 2 Duo 2.66Ghz / NVIDIA GeForce 8500GT / OCZ 2048mb PC6400 DDR2 800mhz / nForce 680i LT Sl / 250 GB Western Digital HD / 160 GB Western Digital HD / 600w X-Infinity SLI Ready PSU / Lite-On 20X DVD-RW
AwwHailNaw is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2008, 11:23 PM   #12
Fully Optimized
 
bullzi's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: US
Posts: 3,283
Send a message via Yahoo to bullzi Send a message via Skype™ to bullzi
Default Re: New comp problem.

Quote:
Originally Posted by _-..zKiLLA..-_ View Post
Wait RED light?. mines green i havn't seen a Red one. um read ur book and MAKE SURE its supposed to red
that might be his HD

do you know which one is power and which is harddrive indicator?
__________________

__________________
-Desktop- Dual Monitor, Q8200 2.34Ghz, 8GB, 1TB, XFX 6850, 7 Ultimate
-ASUS UL50- SU7300, 4GB, 500GB, G210M, 7 Home Premium 64, XP Pro
-HP NC6400- Core Duo 1.86Ghz, 2.5GB, 64GB SSD, x1300, XP Pro
bullzi is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2008, 11:26 PM   #13
Baseband Member
 
AwwHailNaw's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 32
Send a message via AIM to AwwHailNaw
Default Re: New comp problem.

I'm not sure but I think the red one is the HD because when I have both of my hard drives plugged in the red light stays on
__________________
Intel Core 2 Duo 2.66Ghz / NVIDIA GeForce 8500GT / OCZ 2048mb PC6400 DDR2 800mhz / nForce 680i LT Sl / 250 GB Western Digital HD / 160 GB Western Digital HD / 600w X-Infinity SLI Ready PSU / Lite-On 20X DVD-RW
AwwHailNaw is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2008, 11:28 PM   #14
Fully Optimized
 
_-..zKiLLA..-_'s Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3,952
Send a message via AIM to _-..zKiLLA..-_
Default Re: New comp problem.

um these are both on ur mobo right?

can u give us a link to ur mobo. on newegg or the manufactures website. that may help a little
__________________
My beast lappy: Acer netbook, 1.6ghz atom dual core, 2gb ddr3
My PSN: Kalikid_420
_-..zKiLLA..-_ is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2008, 11:29 PM   #15
Baseband Member
 
AwwHailNaw's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 32
Send a message via AIM to AwwHailNaw
Default Re: New comp problem.

The lights are on the case itselft.

oops
this is the link
http://www.newegg.com/Product/Produc...2E16813141002R
__________________
Intel Core 2 Duo 2.66Ghz / NVIDIA GeForce 8500GT / OCZ 2048mb PC6400 DDR2 800mhz / nForce 680i LT Sl / 250 GB Western Digital HD / 160 GB Western Digital HD / 600w X-Infinity SLI Ready PSU / Lite-On 20X DVD-RW
AwwHailNaw is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2008, 11:32 PM   #16
Fully Optimized
 
_-..zKiLLA..-_'s Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3,952
Send a message via AIM to _-..zKiLLA..-_
Default Re: New comp problem.

OH ur case.i was talkin about on ur mobo. ha. well check to see if u have a green light on ur mobo. that means that ur gettin power to everything. etc. etc.
__________________
My beast lappy: Acer netbook, 1.6ghz atom dual core, 2gb ddr3
My PSN: Kalikid_420
_-..zKiLLA..-_ is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2008, 11:35 PM   #17
Baseband Member
 
AwwHailNaw's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 32
Send a message via AIM to AwwHailNaw
Default Re: New comp problem.

On the motherboard I get a Green, Blue, and Yellow light that come on.
__________________
Intel Core 2 Duo 2.66Ghz / NVIDIA GeForce 8500GT / OCZ 2048mb PC6400 DDR2 800mhz / nForce 680i LT Sl / 250 GB Western Digital HD / 160 GB Western Digital HD / 600w X-Infinity SLI Ready PSU / Lite-On 20X DVD-RW
AwwHailNaw is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2008, 11:39 PM   #18
Fully Optimized
 
_-..zKiLLA..-_'s Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3,952
Send a message via AIM to _-..zKiLLA..-_
Default Re: New comp problem.

wow. ok cant help ya there. reseat ur GFXCard and try swopping ur outputs on ur card
__________________
My beast lappy: Acer netbook, 1.6ghz atom dual core, 2gb ddr3
My PSN: Kalikid_420
_-..zKiLLA..-_ is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2008, 11:41 PM   #19
Baseband Member
 
AwwHailNaw's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 32
Send a message via AIM to AwwHailNaw
Default Re: New comp problem.

Ok Thanks anyways ZKiLLA. I really hope I get this working or thats a few hundred down the drain.
__________________
Intel Core 2 Duo 2.66Ghz / NVIDIA GeForce 8500GT / OCZ 2048mb PC6400 DDR2 800mhz / nForce 680i LT Sl / 250 GB Western Digital HD / 160 GB Western Digital HD / 600w X-Infinity SLI Ready PSU / Lite-On 20X DVD-RW
AwwHailNaw is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2008, 11:44 PM   #20
Baseband Member
 
AwwHailNaw's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 32
Send a message via AIM to AwwHailNaw
Default Re: New comp problem.

Could it be possible that only part of the board is shocked? Or is it if you shock it anywhere the whole thing is shot?
__________________

__________________
Intel Core 2 Duo 2.66Ghz / NVIDIA GeForce 8500GT / OCZ 2048mb PC6400 DDR2 800mhz / nForce 680i LT Sl / 250 GB Western Digital HD / 160 GB Western Digital HD / 600w X-Infinity SLI Ready PSU / Lite-On 20X DVD-RW
AwwHailNaw is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0