Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 11-19-2005, 03:32 PM   #1
Daemon Poster
 
wiktorek01's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,089
Default Need some help, pretty please.

Alrite.
Well currently in my computer, i have a 160 gb hdd and a 80 gb hdd.
Both of them have XP loaded on them so i have that dual boot screen come up.
Now, i decided to take out my 80, i need it for something else. And the computer doesnt want to boot with out. It says "Boot Failure: System Halted"
What do i do so i can take it out?
__________________

__________________
-Pentium 4 @ 2.4GHz -Intel Mobo
-2X 512 MB DDR RAM
-Geforce FX 5700LE 256MB -SoundBlaster 24 bit
-Samsung 80GB hdd - Western Digital 160GB hdd
wiktorek01 is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2005, 03:39 PM   #2
BSOD
 
HRHunteRHR's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 1,730
Default Re: Need some help, pretty please.

That's because the MBR (Master Boot Record) was on the 80G. Without that MBR you cannot boot up Windows. Put in the 80G and take out the 160G and tell me what happens.
__________________

HRHunteRHR is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2005, 03:42 PM   #3
Daemon Poster
 
wiktorek01's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,089
Default Re: Need some help, pretty please.

Same thing, i thought that too, becuase i had a similar problem long time ago.
So right away I tried both ways and i have the same problem. But if i got XP on each one, then wouldnt there be 2 MBR, one on each??
__________________
-Pentium 4 @ 2.4GHz -Intel Mobo
-2X 512 MB DDR RAM
-Geforce FX 5700LE 256MB -SoundBlaster 24 bit
-Samsung 80GB hdd - Western Digital 160GB hdd
wiktorek01 is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2005, 04:00 PM   #4
Daemon Poster
 
wiktorek01's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,089
Default Re: Need some help, pretty please.

Okay, I just went into my BIOS and changed my boot to make the 160GB number 1. And now i get "NTLDR is missing"
__________________
-Pentium 4 @ 2.4GHz -Intel Mobo
-2X 512 MB DDR RAM
-Geforce FX 5700LE 256MB -SoundBlaster 24 bit
-Samsung 80GB hdd - Western Digital 160GB hdd
wiktorek01 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 08:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0