Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-30-2012, 11:37 PM   #1
Beta Member
 
Join Date: Aug 2012
Location: United States
Posts: 2
Default Need some Help pls check it out

Hi there, new to the forum and looking for some help on my computer build

i basically have it all ready to go put everything o the mother board and plugged it all in.
iv double checked all the cables and theyre all in there correct spots. and the board is getting power

but my problem would be the display. i turn iton and plug it into my monitor and it says no Dvi input then nothing, it does the same with my hdmi.

there is no slot on my mother board or graphics card for vga

my parts are

i have Radeon HD 6850 Graphics card

intel core i5-2500k

and ASUS Maximus IV Gene-Z/GEN3 LGA 1155 Intel Z68 HDMI SATA 6Gb/s USB 3.0 Micro ATX Intel Motherboard


im looking for any help with the situation if possible...

thanks in advance.

Going~

Edit-

when i also power it down i hear 1 low toned beep. no sounds on power up it turns on just fine but no display at all
__________________

Goingsomeplace is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2012, 04:46 AM   #2
Daemon Poster
 
ja6on's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Wales, UK.
Posts: 544
Default Re: Need some Help pls check it out

take out the gpu and plug monitor in to mobo via hdmi and report back
__________________

__________________
I5 3570k oc'd 4.3Ghz, CM hyper 212+cooler, Gskill 8gb 1600Mhz, Gigabyte 7970hd oc edition, msi z77a-g45. Samsung 830 256gb SSD, WD cavier black Hdds
ja6on is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2012, 08:08 PM   #3
Beta Member
 
Join Date: Aug 2012
Location: United States
Posts: 2
Default Re: Need some Help pls check it out

ok well i directly plugged the hdmi into the mother board and removed the hard drives and video card but nothing happened no video signal whatso ever, just says no vga signal on my screen
Goingsomeplace is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2012, 10:08 PM   #4
Daemon Poster
 
ja6on's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Wales, UK.
Posts: 544
Default

You need the HDD to be plugged in, although doubt that would stop display. It could b a broken Mobo or CPU. Ur gonna hav to get them tested.

---------- Post added at 03:08 AM ---------- Previous post was at 03:07 AM ----------

What PSU do u hav?
__________________
I5 3570k oc'd 4.3Ghz, CM hyper 212+cooler, Gskill 8gb 1600Mhz, Gigabyte 7970hd oc edition, msi z77a-g45. Samsung 830 256gb SSD, WD cavier black Hdds
ja6on is offline   Reply With Quote
Old 09-01-2012, 06:25 AM   #5
Fully Optimized
 
BikerEcho's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Denmark
Posts: 4,013
Default Re: Need some Help pls check it out

have you connected the 4/8 pin connector as well as the 24pin connector to the motherboard?
BikerEcho is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 08:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0