Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-24-2008, 09:11 PM   #1
Baseband Member
Join Date: Dec 2008
Posts: 26
Default need some help on new build

Hi, I have I been trying to get my computer working for a few weeks now and ended up returning the motherboard, but to my dismay, the tech guy plugged it in and the m/b works without a glitch. huh. I thought it was a faulty connector because if I plug in the 20 pin and 4 pin PSU connectors halfway in the slot, the PSU starts up, but shuts down if I plug it in all the way. The tech guy said it might be a grounding issue with the case, so I tried starting the case on some cardboard rather than the metal case, but still same problem. I also thought it might be the PSU, but I tried it with a different PSU and have the same problem. The only thing I can think of is my motherboard jumper settings aren't set right, and as how I know practically nothing about jumpers, I was really hoping someone could lend me a hand.

droo09 is offline   Reply With Quote
Old 12-25-2008, 12:36 PM   #2
Fully Optimized
rohan23's Avatar
Join Date: Sep 2008
Posts: 4,087
Default Re: need some help on new build

What motherboard do you have? What power supply are you using?
Macook 13.3

2.13Ghz Intel Core 2 Duo-2GB DDR2 800 Mhz-500GB Western Digital Caviar Blue- Nvidia 9400M
rohan23 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 12:00 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0