Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-05-2005, 08:58 AM   #1
In Runtime
 
djvbond's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 104
Send a message via AIM to djvbond
Default need an opinion

Listen, I installed my mobo a few days ago and I just noticed that the PCI and AGP slots seem a bit off when its alligend with the back covers see what I mean...




if you look closley the card slots dont match up with the covers on the back (sry about the blurry image.)

what im asking is if this is going to effect me putting any cards in, eg video card, and connecting it with the back?
__________________

__________________
_-*IN PROGRESS*-_
Mobo: DFI Lanparty NFII Ultra B
CPU: AMD Athlon XP 3200+ "Barton", 400MHz FSB
HD: SAMSUNG 160GB 7200RPM
Video card: EVGA nVIDIA GeForce 6600GT
djvbond is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2005, 09:37 AM   #2
BSOD
 
Steven11's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,056
Default Re: need an opinion

To me it looks a bit odd but i am not exactly very good on mobo's Sorry
__________________

Steven11 is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2005, 10:39 AM   #3
In Runtime
 
rat_boy_100's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 441
Send a message via MSN to rat_boy_100 Send a message via Yahoo to rat_boy_100
Default

yes that is fine. the cards will fit. the gaps are supposed to be lower than the pci slots. its hard to explain but you'll see when u put in a card
__________________
www.rbs-ofah.co.uk
Gigabyte GA-7S748-L: AMD Sempron 2800+ 2.0ghz
Viking 512mb PC3200 DDR RAM
Maxtor Plus 80gb 7200rpm
Ati Radeon 9600xt 256mb
rat_boy_100 is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2005, 05:28 PM   #4
In Runtime
 
djvbond's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 104
Send a message via AIM to djvbond
Default

Thanks, whew what a relief I was worried there for a second.
__________________
_-*IN PROGRESS*-_
Mobo: DFI Lanparty NFII Ultra B
CPU: AMD Athlon XP 3200+ "Barton", 400MHz FSB
HD: SAMSUNG 160GB 7200RPM
Video card: EVGA nVIDIA GeForce 6600GT
djvbond is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2005, 05:33 PM   #5
In Runtime
 
rat_boy_100's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 441
Send a message via MSN to rat_boy_100 Send a message via Yahoo to rat_boy_100
Default

yer i worried plenty of times when building my comp...first i thought my heat sink wans't going to fit...then i got a blue screen at startup...lol
__________________
www.rbs-ofah.co.uk
Gigabyte GA-7S748-L: AMD Sempron 2800+ 2.0ghz
Viking 512mb PC3200 DDR RAM
Maxtor Plus 80gb 7200rpm
Ati Radeon 9600xt 256mb
rat_boy_100 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 07:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0