Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-03-2007, 10:38 PM   #1
In Runtime
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 264
Default Need Immediate Help!

Here's the situation. My setup is a single modem with two ports. One hooked up to the computer I'm on right now, and the other hooked up to my personal computer which can't seem to access the internet. What happened is that my brother logged onto my computer and he said a window popped up from Norton Internet Security for no reason at all asking him to pick a location such as home, default, office, etc. So he picked one and now the internet does not work at all. AIM, firefox, Internet Explorer, everything. I keep getting "Server no found". Now the weird thing is that that local area connection says everything is working fine. It's sending stuff but has received zero and when I check the support tab the address type is "Automatic Private Address". Also when I try to repair the connection it says failed "Renewing your IP address" yet when I disable and enable it gets an IP address. If you guys have any ideas that would be just GREAT!.
__________________

Liminator is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2007, 10:48 PM   #2
Fully Optimized
 
esa193's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 4,210
Send a message via AIM to esa193
Default Re: Need Immediate Help!

uninstall norton
and use
this avg free much better and you dont have to pay for it
http://www.google.com/url?q=http://f...r_3RmR1ROJXWjA
__________________

__________________
antec 900, q6600, 4G, 500G, 160G, 9800gtx, 780i, 47in 1080ptv, 5.1 surround sound

MacArthur wrestling pwns!
esa193 is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2007, 11:17 PM   #3
In Runtime
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 264
Default Re: Need Immediate Help!

I uninstalled and restarted but the internet still doesn't work.
Liminator is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2007, 11:21 PM   #4
Fully Optimized
 
esa193's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 4,210
Send a message via AIM to esa193
Default Re: Need Immediate Help!

put it into the other jack and see if that works
if it dose that means a couple things
one its not an ethernet port because ive never herd of a modem with more then one
it might be for phone
if thats the fact u need a router wired/wireless both
id recommend linkys they make good ones
__________________
antec 900, q6600, 4G, 500G, 160G, 9800gtx, 780i, 47in 1080ptv, 5.1 surround sound

MacArthur wrestling pwns!
esa193 is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2007, 11:22 PM   #5
In Runtime
 
Vipul's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 244
Default Re: Need Immediate Help!

Make sure you have put an exception for your proxy in your firewall settings.
__________________
Intel Core 2 Quad Q8200 2.33Ghz | Asus P5Q SE | Kingston 4GB DDR2 800Mhz | Seagate Barracuda 7200.9 500GB |Gigabyte 9800GTX+ 1GB | Cooler Master Pro 550W | LG W2242T 22" | Thermal Take Soprano RS100 | Windows XP Pro | Fedora |
Vipul is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2007, 11:25 PM   #6
In Runtime
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 264
Default Re: Need Immediate Help!

Sorry I'm a bit of a newb and the only firewall I have now is Windows. Also the IP type is still Automatic Private Address if thats important at all.
Liminator is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2007, 11:27 PM   #7
Fully Optimized
 
esa193's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 4,210
Send a message via AIM to esa193
Default Re: Need Immediate Help!

its fine if its just windows
did u try wat i said?
switching it to the working port for your other port
tell me if that works so wee can see if its the comp or the moddem
__________________
antec 900, q6600, 4G, 500G, 160G, 9800gtx, 780i, 47in 1080ptv, 5.1 surround sound

MacArthur wrestling pwns!
esa193 is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2007, 11:40 PM   #8
In Runtime
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 264
Default Re: Need Immediate Help!

It's definitely the comp. The internet doesn't work with either port.
Liminator is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2007, 11:42 PM   #9
Fully Optimized
 
esa193's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 4,210
Send a message via AIM to esa193
Default Re: Need Immediate Help!

hmmm
thats really weird
try disabling windows fire wall
we might have to reconfigurer that
__________________
antec 900, q6600, 4G, 500G, 160G, 9800gtx, 780i, 47in 1080ptv, 5.1 surround sound

MacArthur wrestling pwns!
esa193 is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2007, 11:44 PM   #10
In Runtime
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 264
Default Re: Need Immediate Help!

Just disabled it and its still a no go.
__________________

Liminator is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0