Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-06-2005, 02:22 PM   #11
Beta Member
Join Date: Jun 2005
Posts: 5

Right i downloaded it then went to install it and it said update-driver-for plugand play devices ,then below has red x with the numbers -536870397.

sawyer26 is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2005, 02:29 PM   #12
Golden Master
Kage's Avatar
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: need help.no sound

That red X is because the driver isn't installed yet in the Device Manager

Is the file you downloaded an EXE file that will just update by double clicking it? Or is it an 'inf' file that will require you doing some manual work?

If its an EXE, just run it and let it do its job.

If it is an 'inf' file, then go to uninstall the driver it has on it now, and then go to Add/Remove Hardware.

Let it scan, and it'll find it. Say you know where it is, and you want to search for it. So press browse and click the file you downloaded. Follow the instructions and hopefully it'll install, and will then just require a restart

I hope this helps

Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 07:22 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0