Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-13-2009, 03:24 AM   #1
Beta Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 2
Default Need help New computer

ok so my friend just upgraded his computer.

Stuff he gave me for free i know the stuff isnt broken

Nvidia 8800 GTS 640mb

ASUS P5N32 Premium Mother board

4 Sticks of Ram i dont see the size on there but im guessing he was running 2-4 gigs for what he was using the computer for

Intel Processor not sure i think its the intel Core Extreme 2 all i know is it was top of the line when he bought the Motherboard and the Video card.

650w Power supply



MY PROBLEM...
ok i hear the hard drive running and the video card clicks on cause i hear it click and then the fan turns on.

but i get NO video feed on the moniter nothing just a black screen.
ok the computer turns on

ive reset the CMOS

ive taken it out of the case and put it on cardboard box making sure i didnt install it incorrectly and it did the same thing..

ive taken out the RAM and nothing happened i am stumped.. I KNOW THE VIDEO CARD WORKS because it worked perfectly in his computer. it came out of the RUNNING computer and he gave it to me and put his new stuff in.
__________________

VegasS2k is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2009, 03:34 AM   #2
Fully Optimized
 
Prodigy146's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 1,751
Send a message via AIM to Prodigy146 Send a message via MSN to Prodigy146 Send a message via Yahoo to Prodigy146
Default Re: Need help New computer

You plugged the 6 pin in the video card right?

Also It could be your monitor, try it on his computer
__________________

Prodigy146 is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2009, 04:12 AM   #3
Beta Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 2
Default Re: Need help New computer

yes the 6 pin is plugged in otherwise i would of complained about a beeping .. he used a TV a 64 inch LCD..
VegasS2k is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2009, 01:33 PM   #4
Golden Master
 
worshipme's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 5,603
Default Re: Need help New computer

So there are no beep codes? If it isn't POSTing, you'll have to narrow it down to the part that is causing the problem by process of elimination. It could be an easy fix and it might be just one stick of RAM, try booting with one stick at a time.
__________________
AMD Phenom II X4 955 BE @ 4.0GHz + TU120E lapped - MSI 770-CD45 AM3 - 2x2GB OCZ DDR3 1333MHz - Sapphire HD 4870 - Samsung Spinpoint 500GB 7200RPM 16MB cache HDD - Tagan TG600-BZ Piperock - (Currently open test bed) - Windows Vista Home Premium 64bit.
worshipme is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0