Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-05-2009, 10:12 PM   #1
Solid State Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 6
Default need help with Hardware!!

Hello, I bought an HP and transferred the mother board and everything to a bigger case, everything's in the power supply is hooked up but when I hit the power button the power supply just flashes and nothing turns on, I don't know if i hooked up the power button to the right spot, can someone give me tips, please
__________________

Ansimax is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2009, 10:17 PM   #2
Fully Optimized
 
LukaszR's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 2,833
Send a message via MSN to LukaszR
Default Re: need help with Hardware!!

could you show us images of the inside? might help us see your problem. Also, make sure you installed the pins for the power switch, reset switch, hdd led correctly!
__________________

__________________
Desktop - DualBoot: Fedora 15/Windows 7 64bit
Netbook - Windows 7 Professional

www.Cyber-Talk.ca League of Legends and Gaming Community
LukaszR is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2009, 10:37 PM   #3
Solid State Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 6
Default Re: need help with Hardware!!

Do all of them need to be plugged in for it to work?
Ansimax is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2009, 10:50 PM   #4
Fully Optimized
 
rohan23's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 4,087
Default Re: need help with Hardware!!

No, you only need the power switch. When you screwed the motherboard to the case, did you put the standoffs underneath them? They should be gold or silver and have an opening on the top you can screw another screw into.
__________________
Macook 13.3

2.13Ghz Intel Core 2 Duo-2GB DDR2 800 Mhz-500GB Western Digital Caviar Blue- Nvidia 9400M
rohan23 is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2009, 10:53 PM   #5
Solid State Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 6
Default Re: need help with Hardware!!

I took those off.. i wasn't aware you needed them on
Ansimax is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2009, 11:08 PM   #6
(╯□)╯︵ ┻━┻
 
Teny's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: United States
Posts: 5,957
Default Re: need help with Hardware!!

unless the case had bumps on them that makes the mobo rise, you need the risers. If you dont, then you are shorting out your computer.
__________________
Desktop -Cooler Master NV690/AMD Phenom II X4 965 BE/MSI 880G-E45 Motherboard/2 x 2GB DDR3 G.Skill Ripjaws X/Sapphire HD 5870 1GB GDDR5/CORSAIR CMPSU-550VX/Seagate 7200.12 500GB (OS), Samsung F3 1TB (Storage)/Sony DVD Burner/Windows 7 Professional 64-bit
Teny is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2009, 11:10 PM   #7
Solid State Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 6
Default Re: need help with Hardware!!

Quote:
Originally Posted by Teny View Post
unless the case had bumps on them that makes the mobo rise, you need the risers. If you dont, then you are shorting out your computer.
I put the 2 golden standoffs back and it works! Thanks!!

ok but now when it turns on nothing comes up on the screen
and the fans going crazy

Okay, well when I plug in the computer the cpu fan turns on and the hard drives make the sound where they are being read and my video card fan goes crazy and the power supply turns on and the fan spins but nothing shows on the screen and 4 seconds after the pc turns on the CPU fan shuts off was I supposed to put all 4 golden standoffs under it? I only have 2 under
Ansimax is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2009, 11:55 PM   #8
Fully Optimized
 
rohan23's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 4,087
Default Re: need help with Hardware!!

Yeah, you really want to put them all underneath the motherboard. Make sure all the cables are secure and in the right place. We will solve your current problem after you put all the standoffs back into place.
__________________
Macook 13.3

2.13Ghz Intel Core 2 Duo-2GB DDR2 800 Mhz-500GB Western Digital Caviar Blue- Nvidia 9400M
rohan23 is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2009, 12:17 AM   #9
Solid State Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 6
Default Re: need help with Hardware!!

Quote:
Originally Posted by rohan23 View Post
Yeah, you really want to put them all underneath the motherboard. Make sure all the cables are secure and in the right place. We will solve your current problem after you put all the standoffs back into place.
Okay, I will do this tomorrow and reply after I do that, thank you very much
Ansimax is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2009, 01:17 AM   #10
Fully Optimized
 
rohan23's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 4,087
Default Re: need help with Hardware!!

Quote:
Originally Posted by Ansimax View Post
Okay, I will do this tomorrow and reply after I do that, thank you very much
No problem! I'm glad I figured out the problem in the first try, haha.
__________________

__________________
Macook 13.3

2.13Ghz Intel Core 2 Duo-2GB DDR2 800 Mhz-500GB Western Digital Caviar Blue- Nvidia 9400M
rohan23 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0