Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-11-2008, 08:00 AM   #21
Site Team
 
Lowndsey's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 3,607
Default Re: Need help bad!!!

Quote:
Originally Posted by Cabbs View Post
I read the whole thing, it just didn't register.
yeah fair nuff..I must admit I have done that before

How did you go 50mobber?..any progress?
__________________

__________________
JogaBonito1502: I guess Microsoft is really not to blame. Sorry!

KMATB
Lowndsey is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2008, 02:34 PM   #22
In Runtime
 
50mobber's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 189
Default Re: Need help bad!!!

sorry about taking so long after my last post i wasnt able to get back on, it kept saying unable to connect to server. But im back

Quote:
Originally Posted by A True Folder View Post
locate the pins on the m/board you would connect your power switch cables to when the board is in the case and use a screw driver or similar to bridge the two pins, this will start the pc.
quick question what does jump starting it do? i mean beside turn on the pc. Cuz i can turn it on rite now just by pushing the button.


OK here is my board where should i put the screwdriver.

__________________

50mobber is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2008, 04:34 PM   #23
Fully Optimized
 
A True Folder's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 2,789
Default Re: Need help bad!!!

If you assemble it outside the case and still have the case power switch attached and working then there is no reason to jump start it, just use the power button.

You'd need to look at your manual or m/board and locate the pins the case power switch connects to, then short those two pins but, as above, there is no need.
__________________
E8600@ 4.25GHz, 1.325V | Thermalright Ultra 120 eXtreme + Scythe Slipstream 120 | Asus Rampage Extreme| 4GB Corsair 2000MHz 8-8-8-24 @ 1600 6-7-6-24| ASUS 9800GTX| Pioneer 18X SATA DVD-RW | 320GB + 500GB WD SATAII | Antec True Power Trio 650W | Thermaltake Sonata | Vista Ultimate x64 SP2/Win7 Ultimate
A True Folder is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2008, 05:33 PM   #24
In Runtime
 
50mobber's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 189
Default Re: Need help bad!!!

Quote:
Originally Posted by A True Folder View Post
Disassemble everything and reassemble it on a non conductive surface (m/board box lid is good) and add in the basics only to start with, e.g. CPU, memory, hdd, video card.
ok i did this i powered on still no video image. And the fans continue to spin very fast all of them including the video card fan and all the case fans.


Also im having trouble find an internal speaker. I looked at frys and newegg website.
__________________

50mobber is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0