Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-03-2006, 02:13 PM   #51
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Need Help

Right, well restart, and try then.

Also, go to the sound properties, and check that nothings muted (should have checked this earlier) and that volumes are set to appropiate levels.

You could probably afford in that case to go with another 256MB. You have 3 RAM slots, so depending on how many are filled up at the moment, fill the remaining ones up with more RAM.

As for the sound card, what do you think?
__________________

__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2006, 02:16 PM   #52
Baseband Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 33
Default Re: Need Help

well i dont know much so ill stick to ur word about the sound card and on my other comp that i was using when i had my headset in it had like pink jack and stuff for my mic and speakers and this only has that realtek thing im not sure
__________________

Vaisey is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2006, 02:19 PM   #53
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Need Help

That sound card should definetly work for a headset and such. It has different coloured labels for each connection, so its very easy to work out whats what.

Trust me, it'd be alot better than the one you have now. ALOT better. Plus, it'll actually work!
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2006, 02:22 PM   #54
Baseband Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 33
Default Re: Need Help

yer true but what should i do now? lol should i try my speakers see if they work?
Vaisey is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2006, 02:25 PM   #55
Baseband Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 33
Default Re: Need Help

im off to bed add me on mystic_bar_of_soap@Hotmail.com

THANKS FOR ALL UR HELP
Vaisey is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2006, 02:26 PM   #56
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Need Help

Yeah, you could try your speakers. Plus, go into Control Panel and to the Sound Properties.

If they are available and are loading up, and allowing you to change volumes, etc, then your sound chip is infact working.

I'll add you, yep

EDIT:

Please try not to double post. Simply edit your post.
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2006, 03:47 PM   #57
In Runtime
 
Tech N9ne's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 223
Send a message via MSN to Tech N9ne
Default Re: Need Help

yup no prob hope i helped alittle bit
__________________

__________________
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz|2.00 GB DDR2 800mhz|NVIDIA GeForce 8800 GTX OC|Evega Nforce 680 SLI|500 gig HD|
Tech N9ne is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0