Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-01-2005, 07:37 AM   #1
Baseband Member
 
John508's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 84
Send a message via MSN to John508
Default Need Help!

Right, I have just built a new computer, and when go to set some BIOS settings, the monitor will loose signal to the tower, its really wierd, the computer turns off but is still on :s I managed to install windows onto it but it still shuts off whenever it likes, if anyobdy has any answers I would be most greatful

Thanks.. John!
__________________

John508 is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2005, 08:26 AM   #2
BSOD
 
Computergen's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 3,175
Default Re: Need Help!

Try a different monitor first. If that doesn't work try a different video card.
__________________

Computergen is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2005, 10:14 AM   #3
Baseband Member
 
John508's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 84
Send a message via MSN to John508
Default Re: Need Help!

I put a video card in that I am using now in this computer, and still same thing happened, I tried a new monitor, and still same thing, it goes off after about 10minutes.

Do you know what temperature the CPU should be at, because im woundering if it is that.
John508 is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2005, 10:50 AM   #4
Golden Master
 
mammikoura's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,459
Send a message via MSN to mammikoura
Default Re: Need Help!

Quote:
Originally Posted by John508
Do you know what temperature the CPU should be at, because im woundering if it is that.
Give us the temp and the cpu u are using.
Also what are the vid card temps?
mammikoura is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2005, 10:59 AM   #5
Golden Master
 
jac006's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 5,810
Send a message via AIM to jac006
Default Re: Need Help!

Maybe a faulty psu?
__________________
Macbook Pro and Logitech z5500s. All you really need.
jac006 is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2005, 11:12 AM   #6
Baseband Member
 
John508's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 84
Send a message via MSN to John508
Default Re: Need Help!

Intel Pentium 4 3.0GHz - Temp 45-55
Vid card temp about the same.
John508 is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2005, 12:33 PM   #7
Daemon Poster
 
wozelbeak's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,324
Default Re: Need Help!

My 3.0 P4 Runs At Anything Between 45 And 60 So Don't Wory About That.
Woz
__________________
PENTIUM 4 3.06 GHZ WITH HT TECHNOLOGY
wozelbeak is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2005, 12:35 PM   #8
Daemon Poster
 
wozelbeak's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,324
Default Re: Need Help!

Check Through Your Device Manager To See If There Are Any Problems Showing There.
Woz
__________________

__________________
PENTIUM 4 3.06 GHZ WITH HT TECHNOLOGY
wozelbeak is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 08:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0