Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-28-2013, 04:00 AM   #1
Beta Member
 
Join Date: Feb 2013
Location: united states
Posts: 3
Default NEED ASSISTANCE lost files

heres the short version. brother got a virus on his hp laptop. when you would enter your O.S. the only thing you could see was the taskbar and start button. when selecting start button everything was gone. the same thing through safe mode. i decided to pull the H.D.D out and backup his info (documents, pictures, videos, and favorites) and restore the unit. Done. the laptop is back to normal installed all updates and all required software back. HERE IS MY PROBLEM. when i transfer all 101gb of the backup i did earlier, the folders look FADED, and they cannot be seen on my brothers laptop, but it can be seen when i connect the passport HDD to my laptop. when you right click on the folder it shows the 101gb of Size on Disk. but i cannot see the folders with the data. What am i Doing Need help to many photos and school work in there.
Specs on laptop: windows vista home premium
200gb SATA HDD
RAM 3GB
INTEL Processor
__________________

slayeralbert is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2013, 05:09 AM   #2
Golden Master
 
BK_123's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Australia
Posts: 7,532
Default Re: NEED ASSISTANCE lost files

What antivirus is installed on the laptop and did you run it and did you reinstall windows?
__________________

BK_123 is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2013, 08:23 AM   #3
Fully Optimized
 
OhSnapWord's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: USA
Posts: 1,853
Default Re: NEED ASSISTANCE lost files

It sounds like the files are hidden and your machine is configured to show hidden files and folders. Simply remove the hidden attribute from the files and all should be well.
__________________
FX-8350 @ 4.7 cooled by H80, 32GB Mushkin Enhanced Blackline 2133, Asus Sabertooth 990FX, 2x Radeon HD 7850 2GB in X-fire, 500GB Samsung 850 Evo, 4TB Seagate, 3TB WD Black, 2x 1TB WD RED in RAID 0
OhSnapWord is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2013, 03:30 AM   #4
Beta Member
 
Join Date: Feb 2013
Location: united states
Posts: 3
Default Re: NEED ASSISTANCE lost files

Thank you very much for the feedback. OhSnapWord got it. thank you very much. Under attributes i selected HIDDEN and Apply, then i unselected HIDDEN and Apply, and this fixed the problem thank you very much
slayeralbert is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2013, 08:58 AM   #5
Fully Optimized
 
OhSnapWord's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: USA
Posts: 1,853
Default Re: NEED ASSISTANCE lost files

Glad it worked out!
__________________
FX-8350 @ 4.7 cooled by H80, 32GB Mushkin Enhanced Blackline 2133, Asus Sabertooth 990FX, 2x Radeon HD 7850 2GB in X-fire, 500GB Samsung 850 Evo, 4TB Seagate, 3TB WD Black, 2x 1TB WD RED in RAID 0
OhSnapWord is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0