Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-19-2010, 04:30 PM   #1
Daemon Poster
GhostGT's Avatar
Join Date: Jan 2008
Posts: 1,019
Exclamation Is my Raptor failing again?

Looks like my Raptors have a thing for screwing up.

This is my second Raptor I'm on (first one failed, RMA'd with WD). Over the past few weeks, I've noticed recurring instances where my computer starts to, well, act up. Programs sometimes won't start, or will crawl for minutes at a time, and Explorer also keeps bugging out on me, causing me to restart the computer. This hasn't happened TOO many times, but I decided to download WD Diagnostics and run tests on both of my HDs.

Initial tests showed "Pass" for both hard drives when I opened the program. However, I selected the Raptor and ran a quick test on it, and this is what came up within 20 seconds.

What're the forum's thoughts on this? I'm guessing that it's time for another RMA / a new hard drive...?

Intel Q6600 @ 3204Mhz ~ Tuniq Tower 120 ~Corsair XMS2 5GB ~ WD VelociRaptor 150GB Main ~ WD 1TB Black ~ EVGA 8800GTS 640MB ~ 7 Home Premium (64-Bit)
GhostGT is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 08:05 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0