Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-15-2007, 12:32 AM   #21
In Runtime
ashaiba's Avatar
Join Date: Nov 2007
Posts: 115
Default Re: My computer wont start the OS!!!

ok, yes it was dry, it did make a beep, it worked fine only it went straight to my linux which is on my slave. i had 2 restart, when i did, it didnt work

i do have thermal paste, thats what the grey stuff is

ashaiba is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2008, 12:11 AM   #22
Beta Member
Join Date: Apr 2008
Posts: 3
Default Re: My computer wont start the OS!!!

ok this is to late now but that grey goo you say is heat lub so you dont burn out your processor it also comes in pink and blue also i notice you are not using CDI cables what is your mother board maker? it will say on a chip not on the fan. also when you get a computer you will hae lots of cables hat go nowhere they are for mods/add-ons. i am currently making a dual mother board unit with dual screen monitor for my every day gaming needs i also make websites so to help you out further how many drives do you hae in your computer not including floppy? i will tell you where you cables all go!

Deadslayer is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 01:21 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0