Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-24-2005, 04:27 PM   #11
Solid State Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 12
Default Re: My all new parts desktop blue error screen at XP installation (please help)

Quote:
Originally Posted by joxley1990
See!! What did I say "Make sure the HDD is in properly" hehe
hehe not sure about that. We removed the HDD several times and checked the connections. We even replaced it with a new different brand. It must be something else. All the parts worked after I installed windows to the HDD on a different computer, so it is a very wierd problem. I hope I don't have to go through this if I decide to format.
__________________

terrynad is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2005, 04:31 PM   #12
Golden Master
 
joxley1990's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,846
Send a message via AIM to joxley1990 Send a message via MSN to joxley1990
Default Re: My all new parts desktop blue error screen at XP installation (please help)

hehe fair enough. someone please help me on my thread
__________________

joxley1990 is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2005, 07:22 PM   #13
BSOD
 
Join Date: May 2005
Posts: 2,734
Default Re: My all new parts desktop blue error screen at XP installation (please help)

The problem is most likely the RAM like everyone has been saying for the whole thread.
catalyst is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2005, 07:26 PM   #14
In Runtime
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 217
Default Re: My all new parts desktop blue error screen at XP installation (please help)

I'd run memcheck even though it's working now and make sure your memories good so you don't run into tons of corrupt files in about a week...
aaron12345 is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2005, 07:34 PM   #15
Solid State Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 12
Default Re: My all new parts desktop blue error screen at XP installation (please help)

Quote:
Originally Posted by aaron12345
I'd run memcheck even though it's working now and make sure your memories good so you don't run into tons of corrupt files in about a week...
how do you do that?

edit: oh it's a software I guess. They probably have a free trial version. I will try it. Thank you everyone for your replies.
terrynad is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2005, 07:50 PM   #16
Beta Member
 
Hustler's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 5
Default Re: My all new parts desktop blue error screen at XP installation (please help)

Damn Im going through the same problem with my laptop... Everything starts loading really slow... I takes me about 20 mins to get online, and by the time i get on, the blue screen comes up... Also my laptop is making a werid louder then usually noise... On the thread, people said stuff about rams and such, but i dont know much about computers... Is there a way I can fix this? Like a simple way removing something or deleting things? I dont know how to reboot, or any the term for computers... Or is there a place i can take my laptop to, to get it fixed... Thanks for the help in advance...
Hustler is offline   Reply With Quote
Old 10-24-2005, 07:51 PM   #17
Golden Master
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
Default Re: My all new parts desktop blue error screen at XP installation (please help)

test memory with burning a CD with:

www.memtest86.com

It's free
lhuser is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2005, 05:26 PM   #18
Beta Member
 
Hustler's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 5
Default Re: My all new parts desktop blue error screen at XP installation (please help)

Before I can even open the file, the blue screen pops up... Takes too long to load everything... Sometimes, it doesnt even load....
Hustler is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2005, 07:04 PM   #19
Solid State Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 12
Default Re: My all new parts desktop blue error screen at XP installation (please help)

Quote:
Originally Posted by Hustler
Damn Im going through the same problem with my laptop... Everything starts loading really slow... I takes me about 20 mins to get online, and by the time i get on, the blue screen comes up... Also my laptop is making a werid louder then usually noise... On the thread, people said stuff about rams and such, but i dont know much about computers... Is there a way I can fix this? Like a simple way removing something or deleting things? I dont know how to reboot, or any the term for computers... Or is there a place i can take my laptop to, to get it fixed... Thanks for the help in advance...
I don't know much about this but I suggest you write down the error type (number) that you get because there are a lot of reasons that cause the blue error screen and describe everything that happens in details. Also post your problem in a new thread beacause a lot of people will miss it here. They mostly look at the first post to help.
__________________

terrynad is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 08:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0