Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-25-2007, 12:14 PM   #1
Baseband Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 92
Default MSN Live Messenger...

Is anybody else having problems with the latest version with this?
I downloaded and installed it but when I run it the program is REALLY slow and wont connect.
Any ideas?
Thanks for any help given!
__________________

__________________
AMD Turion 64 ML-30 Processor (1MB L2 cache, 1.6GHz) 512DDR
inbrino is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2007, 12:55 PM   #2
Fully Optimized
 
LambOfGod's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 1,783
Send a message via MSN to LambOfGod
Default Re: MSN Live Messenger...

Quote:
Originally Posted by inbrino
Is anybody else having problems with the latest version with this?
I downloaded and installed it but when I run it the program is REALLY slow and wont connect.
Any ideas?
Thanks for any help given!
No problems at all here.

what OS? what type of Internet connection?

I sure hope you meet these......


Minimum requirements:
Processor: 233 MHz
Memory: 128 MB
Internet Explorer 6 SP1 Installed


Recommended requirements:
Processor: 500 MHz
Memory: 256 MB
__________________

__________________
LambOfGod- Q6600 g0 @ 3.06 Ghz * DFI LANPARTY DK X48-T2RS * Antec 1200 * Rosewill RP550 PSU * EVGA 8800 GTX Superclocked *WD 74GB Raptor * 2 X Seagate 1TB 7200.11 (RAID 1) * 4 GB DDR2 1022 GSKILL 5-5-5-13 * Windows 7 Ultimate 64 bit/Windows XP 64 Bit
LambOfGod is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2007, 01:00 PM   #3
Baseband Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 92
Default Re: MSN Live Messenger...

XP. Everything else is fine.
I had it working before, its just this particular release doesnt seem to want to work. The basic Microsoft Messenger is fine tho.
__________________
AMD Turion 64 ML-30 Processor (1MB L2 cache, 1.6GHz) 512DDR
inbrino is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2007, 01:10 PM   #4
Fully Optimized
 
LambOfGod's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 1,783
Send a message via MSN to LambOfGod
Default Re: MSN Live Messenger...

Quote:
Originally Posted by inbrino
XP. Everything else is fine.
I had it working before, its just this particular release doesnt seem to want to work. The basic Microsoft Messenger is fine tho.
1. uninstall and reinstall.

2. Roll back to the older version
__________________
LambOfGod- Q6600 g0 @ 3.06 Ghz * DFI LANPARTY DK X48-T2RS * Antec 1200 * Rosewill RP550 PSU * EVGA 8800 GTX Superclocked *WD 74GB Raptor * 2 X Seagate 1TB 7200.11 (RAID 1) * 4 GB DDR2 1022 GSKILL 5-5-5-13 * Windows 7 Ultimate 64 bit/Windows XP 64 Bit
LambOfGod is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2007, 02:22 PM   #5
Baseband Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 92
Default Re: MSN Live Messenger...

How do I roll back to the older version? I have recently reformatted.
Cheers
__________________
AMD Turion 64 ML-30 Processor (1MB L2 cache, 1.6GHz) 512DDR
inbrino is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2007, 03:06 PM   #6
Fully Optimized
 
LambOfGod's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 1,783
Send a message via MSN to LambOfGod
Default Re: MSN Live Messenger...

Quote:
Originally Posted by inbrino
How do I roll back to the older version? I have recently reformatted.
Cheers
Well search and download

here is MSN 7.5

http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en


Your Welcome
__________________
LambOfGod- Q6600 g0 @ 3.06 Ghz * DFI LANPARTY DK X48-T2RS * Antec 1200 * Rosewill RP550 PSU * EVGA 8800 GTX Superclocked *WD 74GB Raptor * 2 X Seagate 1TB 7200.11 (RAID 1) * 4 GB DDR2 1022 GSKILL 5-5-5-13 * Windows 7 Ultimate 64 bit/Windows XP 64 Bit
LambOfGod is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2007, 06:59 PM   #7
Baseband Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 92
Default Re: MSN Live Messenger...

Thanks!
__________________
AMD Turion 64 ML-30 Processor (1MB L2 cache, 1.6GHz) 512DDR
inbrino is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2007, 07:14 PM   #8
Baseband Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 92
Default Re: MSN Live Messenger...

No wait. Still gettin the same problem. As soon as I start to type in my email whilst signing in the whole program just hangs, it eventually gives me the option to retry which doesnt help.
Any ideas?
__________________

__________________
AMD Turion 64 ML-30 Processor (1MB L2 cache, 1.6GHz) 512DDR
inbrino is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 08:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0