Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-23-2007, 07:49 AM   #1
In Runtime
 
Shantei's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 413
Default MSI K9N Platinum - internet not working?

I reformatted my computer yesterday and everything was working fine, except the computer doesn't detect the internet. It can't even tell the thernet cable is in. I run it from a modem.

I thought I needed to install the drivers from my drivers disc with my motherboard, but as I'm using 64bit XP the disc won't run, so I have to open and explore it, which is a pain as I don't know which ones to install.

Any suggestions please?

Thanks.
__________________

__________________
Asus P5Q PRO | Intel Q6600, 3.40GHz | Core-Contact Freezer CPU cooler (36 idle) | (2x2)Gb Skillz DDR2 @ 978MHz | Radeon 4870 1Gb | Raptor 10K rpm 74Gb | Windows Vista x64 |
Shantei is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2007, 08:16 AM   #2
In Runtime
 
Shantei's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 413
Default Re: MSI K9N Platinum - internet not working?

Right sorry, just fixed it.

Went to nvidia's website to get the proper drivers. Apparently my discs drivers weren't working..
__________________
Asus P5Q PRO | Intel Q6600, 3.40GHz | Core-Contact Freezer CPU cooler (36 idle) | (2x2)Gb Skillz DDR2 @ 978MHz | Radeon 4870 1Gb | Raptor 10K rpm 74Gb | Windows Vista x64 |
Shantei is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0