Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-27-2005, 07:17 PM   #1
In Runtime
 
rat_boy_100's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 441
Send a message via MSN to rat_boy_100 Send a message via Yahoo to rat_boy_100
Question Motherboard wont show any display?!?

Have an 'Epox EP-8KLM2' motherboard here and it doesn't seam to show anything on the monitor. It is onboard video. The monitor doesn't even come on (stays orange light). Could this be fixed by getting a different video card (would have to be PCI) or is this a problem that cannot be solved...The board looks fine
__________________

__________________
www.rbs-ofah.co.uk
Gigabyte GA-7S748-L: AMD Sempron 2800+ 2.0ghz
Viking 512mb PC3200 DDR RAM
Maxtor Plus 80gb 7200rpm
Ati Radeon 9600xt 256mb
rat_boy_100 is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2005, 08:23 PM   #2
per
BSOD
 
Join Date: May 2005
Posts: 805
Default Re: Motherboard wont show any display?!?

If you want help you are going to need to post much more info. O/S, memory, beeps on boot, etc. Karnak has left the building!!
__________________

per is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2005, 08:23 PM   #3
Fully Optimized
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,690
Default Re: Motherboard wont show any display?!?

do any of the lights on the floppy and optic drives come on. Can you hear the fans and harddrive running.
When you boot it up do you get any beeps?
lurkswithin is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2005, 08:24 PM   #4
Fully Optimized
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,690
Default Re: Motherboard wont show any display?!?

you beat me per!
lurkswithin is offline   Reply With Quote
Old 05-27-2005, 08:25 PM   #5
per
BSOD
 
Join Date: May 2005
Posts: 805
Default Re: Motherboard wont show any display?!?

Lurkswithin-SNAP!! LOL!
per is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2005, 06:46 AM   #6
In Runtime
 
rat_boy_100's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 441
Send a message via MSN to rat_boy_100 Send a message via Yahoo to rat_boy_100
Default

The hard drive does run...but i dont think there are any bleeps...not sure about the floppy etc cus i've just had the mobo and psu lying on my bed running, haven't plugged anything into it until i see it works. CPU is a Duron 750mhz. RAM is 256mb 133mhz.
__________________
www.rbs-ofah.co.uk
Gigabyte GA-7S748-L: AMD Sempron 2800+ 2.0ghz
Viking 512mb PC3200 DDR RAM
Maxtor Plus 80gb 7200rpm
Ati Radeon 9600xt 256mb
rat_boy_100 is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2005, 07:20 AM   #7
In Runtime
 
Speedydowt's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 402
Default

hate to jump to conclusions here but i had this excate problem with my Nf7-s Herd beeps, Bios Boots, Hdds spinning ect ect but no display. in the end i simply replaced the motherbaord and all is fine now

doesnt sound like an ideal soloution but something like that espcialy with internal graphics are very to fiddle with, what you could do frist is try theese simpyl steps

Use a Agp card, reset cmos see if that works
if it doesnt, replace cpu with a similar cpu (if you have another pc with the same socket)
Re check ram, put it in another pc and run a stress test on it


Hope this helps
__________________
|Q6600 @ 4ghzs|
Speedydowt is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2005, 10:29 AM   #8
In Runtime
 
rat_boy_100's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 441
Send a message via MSN to rat_boy_100 Send a message via Yahoo to rat_boy_100
Default

got plenty of the same cpu's but didn't cure it...doesn't have AGP so it'd have to be a PCI card (grrr...gotta buy one now lol)
__________________
www.rbs-ofah.co.uk
Gigabyte GA-7S748-L: AMD Sempron 2800+ 2.0ghz
Viking 512mb PC3200 DDR RAM
Maxtor Plus 80gb 7200rpm
Ati Radeon 9600xt 256mb
rat_boy_100 is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2005, 11:10 AM   #9
Fully Optimized
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,690
Default Re: Motherboard wont show any display?!?

you could buy the mobo for less than the pci card..if you could find one.
lurkswithin is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2005, 11:45 AM   #10
In Runtime
 
rat_boy_100's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 441
Send a message via MSN to rat_boy_100 Send a message via Yahoo to rat_boy_100
Default

cheapest mobo i cant find on ebay is fiver buy it now...cards are 99p
__________________

__________________
www.rbs-ofah.co.uk
Gigabyte GA-7S748-L: AMD Sempron 2800+ 2.0ghz
Viking 512mb PC3200 DDR RAM
Maxtor Plus 80gb 7200rpm
Ati Radeon 9600xt 256mb
rat_boy_100 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 09:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0