Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-28-2006, 09:48 PM   #1
Beta Member
Join Date: Nov 2004
Posts: 4
Default motherboard led

hi everybody i just had a question about my motherboard
its a DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Socket 939 NVIDIA nForce4 Ultra ATX AMD Motherboard - Retail

now since i put everything together there has been a constant yellow light and i guess that is just an led to indicate there is power going through the motherboard. just recently the computer has been restarting on its own giving me some driver failure error from windows xp pro. but i upgraded its drivers and now it hasnt been restarting on me, but when i shut it down and power it on there is a red led that lights up, which is next to the yellow led.
i dont know if this is nething serious or what, just usually red is not a good color
so if anybody has experience with DFI please help and it doesnt give me enough info in the manual
thank you
meh485 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 12:00 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0