Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-13-2006, 10:07 PM   #11
Baseband Member
 
mr.anderson78's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 23
Default Re: Motherboard Help

Yea their are risers on the case. I put it all back together and it does the same thing. I'm beginning to think the mobo is trash. I just can't figure out why everything else is working????
__________________

mr.anderson78 is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2006, 10:12 PM   #12
Fully Optimized
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2,276
Default Re: Motherboard Help

does the mobo led light up upon turning on the computer?
__________________

__________________
| AMD 3800+ X2 Dual Core Processor | ASUS A8N-e nF4 Ultra | Hitachi Deskstar 250gb 3.0 gb/s | 1gb Corsair Value RAM 2x512 | eVGA geforce 6800GS | sound blaster live! 24-bit | NZXT Trinity Classic chassis | OCZ GameXStream OCZ700GXSSLI PSU |
I was there. In the networking forum for the first time, and it was because.. of 341
kchi55 is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2006, 10:22 PM   #13
Baseband Member
 
mr.anderson78's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 23
Default Re: Motherboard Help

Yes it does. The HD spins up all the fans come on, even the fan on the graphics card I put in. The light on my modem comes on too.
mr.anderson78 is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2006, 10:34 AM   #14
In Runtime
 
linnerd40's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 218
Default Re: Motherboard Help

Odd... I don't really know what the problem could be. Try new PSU or new Mobo... sorry if that is not much help.
__________________
Check out my blog: www.justanothertechblog.blogspot.com

Please give me Rep if I have helped you in any way! : )
linnerd40 is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2006, 10:47 AM   #15
Baseband Member
 
mr.anderson78's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 23
Default Re: Motherboard Help

o-well
mr.anderson78 is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2006, 01:21 PM   #16
Baseband Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 42
Send a message via AIM to V3RT1G0 Send a message via MSN to V3RT1G0 Send a message via Yahoo to V3RT1G0
Default Re: Motherboard Help

Quote:
Originally Posted by mr.anderson78
It never powers up the monitor. When I turn the cp on the monitor stays off!!! I can her everything running, HD, Fans,etc.... just no graphics?????
well i had this problem one when i opened up my computer... make sure your RAM is correctly slid into those slots cuz thatll make your computer run but not output anytin on the screen
__________________
Dell E310 | Intel Pentium 4 HT 521 AKA Prescott 2.8 ghz Dual Threads | 512mb Samsung DDR2 RAM | Intel Extreme Gfx
(lol) soon to be upgraded | 17 inch CRT Screen (lol) | My Website - www.fuseix.com
V3RT1G0 is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2006, 01:33 PM   #17
Baseband Member
 
mr.anderson78's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 23
Default Re: Motherboard Help

I'll check it. Thanx
__________________

mr.anderson78 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0