Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-30-2009, 02:52 PM   #1
Daemon Poster
 
GibsonSGKing's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,384
Default Monitor messed up

OK, I had dual monitors running. So i went into the nvidia control panel, switched to horizontal spread or whatever, and it was working. I changed it back to just one, and now when I go to my native res (1920x1080) everything shifts up and down really quick, to make it look like it's vibrating. I'm going insane and am about to just reformat because I can't take it. Everything worked perfect prior to this. I just want to be able to display my native res without this damn shaking crap, and every other res works fine. I'm sure I put everything back to how it was before, but it just doesn't work. PLEASE HELP.

Nevermind. I went into the "Change the signal or HD format" section of the nvidia control panel, and changed it to 1080p HDTV. For some reason that fixed it. Why it was changed, I have no cue.
GibsonSGKing is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0