Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-08-2006, 05:09 PM   #1
Baseband Member
bizarre_paradox's Avatar
Join Date: Aug 2006
Posts: 34
Default Modem glitch

I have a normal dsl modem and when I turn it on it takes a while to boot up. After it has booted up it disconnects with the ethernet connection to the computer, it does this evertime I turn the modem on. Sometimes it'll just completely cut out and reboot itself. It shits me up the wall. I just wanna know what could be wrong with it and what I could do to fix it.

AMD Athlon 64 Processor 3400+ (2.2ghz)
512mb Pc3200 DDR
200g HHD
ATI Radeon X1300 Pro
bizarre_paradox is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2006, 09:45 PM   #2
Golden Master
ISOwner's Avatar
Join Date: Dec 2004
Posts: 12,208
Default Re: Modem glitch

You may have a bad modem on hand. Have you tried contacting your ISP? They can run online diagnostic to your modem. If the problem still exist, they will come out and install a new modem.
*Fact: Microsoft Window's Blue Screen of Death vs Computerforums.org's White Screen of Death. Which is worse?
ISOwner is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 11:00 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0