Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-11-2008, 08:55 PM   #1
Beta Member
Join Date: Oct 2008
Posts: 1
Default Missing info in Dxdiag

Ever since I reinstalled Windows my sound hasn't worked and I'm wondering if it had anything to do with the BIOS info missing. The sound is "working properly" in the Device Manager but there is No Audio Device when in the Control Panel. So how do I get the BIOS info on there and get my sound to work?

System Information
Time of this report: 10/11/2008, 18:41:44
Machine name: HIGHLAND
Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_rtm.040803-2158)
Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: n/a
System Model: n/a
BIOS: n/a
Processor: AMD Sempron(tm) 3000+, MMX, 3DNow, ~2.0GHz
Memory: 1024MB RAM
Page File: 165MB used, 2297MB available
Windows Dir: C:\WINDOWS
DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
DX Setup Parameters: Not found
DxDiag Version: 5.03.2600.2180 32bit Unicode

DxDiag Notes
DirectX Files Tab: No problems found.
Display Tab 1: No problems found.
Sound Tab 1: No sound card was found. If one is expected, you should install a sound driver provided by the hardware manufacturer.
Music Tab: No problems found.
Input Tab: No problems found.
Network Tab: No problems found.
andrewh817 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 06:55 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0