Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-26-2009, 11:11 AM   #1
In Runtime
Join Date: May 2007
Posts: 318
Default Mic issues

Mosto f the time when I use my mic(mic input and USB) when I use ventrilo or try to record anything there is a loud constant buzzing in the background that makes it impossible for people to hear me pretty much. They say stuff like "what are you on a train" and "do you have a jet engine in the background" and I'm not kidding, they actually say this. When I leave my computer off for a day or so though and turn it on my mic is actually fine and then after use it starts to get crappy sounding again. When I wiggle the jack tho they say it gets a little better. I know it is not the actual microphone because I used multiple mics and they all had the same problem, I believe it is the ports on the soundcard(onboard) is this the most likely reason, should I buy a new soundcard?
AMD Phenom II x4 955 BE 3.2 Ghz | Asus m4a79xtd evo| HIS Radeon HD 5770 1 Gb | 4 Gb A-Data Gaming RAM | 500 Watt PSU | Antec 900 | Samsung Syncmaster 22" LCD
killthenakedcat is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 07:40 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0