Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-11-2005, 01:47 PM   #1
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default MSN Messenger 7

Hi,

I have decided to make a thread on this as I have realised on my machine it is really unstable compared even to the BETA version, and definetly version 6 which didn't crash at all.

In an average day I'll get 2 crashes, either it freezing or it coming up saying its crashed and has to close. I know it can't be my system because nothing has changed. It's just really annoying

Anyone else getting any problems? Anything we can do about it?

P.S... Oh and whats a Referal on the Profile? Is this something bad? I have 1, and I've checked others, who have 0...
__________________

__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2005, 02:21 PM   #2
Site Team
 
David Lindon's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 15,233
Default Re: Messenger 7

Referal means how many people you have introduced into the forum. Which is a good thing!
__________________

__________________
[url=http://www.LNXPS.NET]LNXPS.NET - The XPS Library]
David Lindon is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2005, 02:27 PM   #3
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Messenger 7

Cool ...Who have I introduced though?....hehe oh well, I'm glad...

anyone else having problems? I'm sure it can't be just me, not when everything else is stable...
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2005, 02:36 PM   #4
BSOD
 
Masahiro's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 1,896
Default Re: Messenger 7

(Off topic)

At school, bad people go to refferal!!!

(On topic)
I've never had problems with MSN messenger, not even beta on my 666mhz celeron!!!

It could be to do with your connection - how do you connect to the net? (for example: im in the uk, and im on a 256 cable connection straight from usb modem from blueyonder broadband)
Masahiro is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2005, 02:43 PM   #5
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Messenger 7

I'm on a NTl 600k connection, but I'm sure this can't be it. The internet still works, its just MSN that crashes. I haven't had any problems with BETA or messenger 6 worth mentioning. Its just 7 that seems to not like my machine...
I don't mean BETA by the way, as the proper Messenger 7 was released a few days ago. It definetly can't be my computer specs either :P It's just Microsoft...it must be...

and yes hehe, i was rather scared when i found referal next to my name. I thought i had been given a warning or something since hardly anyone had it! Though...what could I have done wrong? (Angel)
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2005, 02:50 PM   #6
Site Team
 
David Lindon's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 15,233
Default Re: Messenger 7

To introduce someone you have to do

www.computerforums.org/index.php?referalid=xxx (xxx is your user ID).
__________________
[url=http://www.LNXPS.NET]LNXPS.NET - The XPS Library]
David Lindon is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2005, 02:52 PM   #7
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Messenger 7

Oh...hehe...Anyway... I've done good! ...somehow

Edit: Hehe and yes David... if I had checked your profile, i would have had to of known it was a good thing... naughty naughty.... 15 eh? :O
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2005, 03:11 PM   #8
Fully Optimized
 
Dishdog's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,801
Default Re: Messenger 7

i have never had MSN Messenger crash on me, and i have BETA.
__________________
CPU-Intel Pentium 4 630 3.0Ghz / 2MB Cache ~~OS Windows XP SP2
MOBO-Gigabyte 8I915P Duo Pro Intel Socket 775 (PCI-E)~~HDD-Western Digital 160GB(SATA)
PSU-Aspire 500W ATX~~RAM-1GB PC3200 DDR SDRAM (512x2 Dual Channel)
GPU-MSI GeForce 6600 GT(PCI Express)~~Monitor Viewsonic VA902B 19" 8ms~~ ATI TV Wonder Pro (TV Tuner)
~~Still to come~~: eVGA e-GeForce 7800 GT
Dishdog is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2005, 03:13 PM   #9
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Messenger 7

Yeah Beta's okay.
That one didn't crash on me. Its the full messenger 7 that does + in a few weeks or so, won't people be forced to switch like always? That will be bad if there is incompatibility issues.
I do have Messenger Plus latest version though if that is worth mentioning. I feel it adds to the whole experience...but i think msn should have added some of these features anyways (and Adaware turned off)
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2005, 03:16 PM   #10
In Runtime
 
Jamie_100's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 232
Send a message via MSN to Jamie_100
Default

mine never crashes and ive had it a few months now... msn 7 is rly cool, especially if u got stuffplug-NG n colornick v2....lol
__________________

__________________
Intel pentium 4 3.20Ghz
2GB PC2700 333MHz RAM
Seagate 160GB HDD
Giga-Byte GA-8S648FX Titan
Logitech Z-5500 5.1 Speakers
ATI Radeon 9800XE 256MB GFX
Superflower SF-702T1-S ATX Case / 500W PSU
Jamie_100 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0