Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-04-2009, 03:09 PM   #1
Baseband Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 41
Default Memory question

Just got done building my first build and was trying to get the RAM to read correctly. I have a EVGA X58 mobo with Corsair Dominator RAM. It is currently reading at 1066 with timing at 8-8-8-19.

Can anyone help me out, i've never really done anything in BIOS except change boot order before so I am not sure what I am supposed to do. Thank you.
__________________

Dragonsmight is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2009, 04:52 PM   #2
Golden Master
 
worshipme's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 5,603
Default Re: Memory question

Hi, if you could post some pics of your BIOS, it would be a great help. I have no idea what the EVGA X58's BIOS looks like.
__________________

__________________
AMD Phenom II X4 955 BE @ 4.0GHz + TU120E lapped - MSI 770-CD45 AM3 - 2x2GB OCZ DDR3 1333MHz - Sapphire HD 4870 - Samsung Spinpoint 500GB 7200RPM 16MB cache HDD - Tagan TG600-BZ Piperock - (Currently open test bed) - Windows Vista Home Premium 64bit.
worshipme is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2009, 05:50 PM   #3
Baseband Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 41
Default Re: Memory question

got an answer in the evga forums, thank you very much though worshipme
Dragonsmight is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 01:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0