Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-13-2005, 02:15 PM   #21
Golden Master
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
Default Re: Memory + CPU

Problem: Mobo
__________________

lhuser is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2005, 02:41 PM   #22
Golden Master
 
MikeReiner's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 5,053
Send a message via AIM to MikeReiner Send a message via MSN to MikeReiner Send a message via Yahoo to MikeReiner
Default

As I have previeously stated, i have tried that! with a graphics card, memory, cpu, fan on cpu, mouse, and keyboard, no signal is EVER sent to the monitor.
i've tried different monitors, tried the monitors on other computers, tried different video cards, nothing worked.
the mother board is the problem, all the god damn pins are bent.
I should have never gotten 775.
__________________

MikeReiner is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2005, 02:58 PM   #23
BSOD
 
Join Date: May 2005
Posts: 2,734
Default Re: Memory + CPU

http://en.wikipedia.org/wiki/Socket_775

Very interesting. I have never heard of this. Well, I guess you'll have to get a new motherboard then. Might as well at least try bending the pins back though. Couldn't hurt.
catalyst is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2005, 04:38 PM   #24
Fully Optimized
 
Kalgatha's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,102
Send a message via AIM to Kalgatha Send a message via Yahoo to Kalgatha
Default

i didn't even know they made processors that had the pins in the MOBO...well...you learn sumthing every day huh? hope you get it fixed man.
Kalgatha is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2005, 05:11 PM   #25
Fully Optimized
 
Mental Liberator's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 2,035
Send a message via AIM to Mental Liberator
Default Re: Memory + CPU

Mike, why did you buy the ram? After I said he was wrong, and he admitted it, you still bought it? What the ****?
__________________
www.treasuretrooper.com/72560
Check it out, legit cash just from surveys.
Mental Liberator is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2005, 06:09 PM   #26
Golden Master
 
MikeReiner's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 5,053
Send a message via AIM to MikeReiner Send a message via MSN to MikeReiner Send a message via Yahoo to MikeReiner
Default

i've got news for you, I bought the ram before I even came back here and saw all this.
but WHO CARES.
cause now the computer works.
i've got 2 gigs of ram, the motherboard and cpu are functioning properly.
so it's all HAPPY AND FINE NOW!
well, not quite.
the cpu seems to be a lil hot. 68C
MikeReiner is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2005, 06:28 PM   #27
BSOD
 
Join Date: May 2005
Posts: 2,734
Default Re: Memory + CPU

What did you do, bend the pins back?

As for the overheating, make sure you're using thermal paste properly.
catalyst is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2005, 08:37 PM   #28
Golden Master
 
MikeReiner's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 5,053
Send a message via AIM to MikeReiner Send a message via MSN to MikeReiner Send a message via Yahoo to MikeReiner
Default Re: Memory + CPU

it's weird man, it turned out they weren't really bent, but damn, they sure look like they are.
as for it not working, that was because I am a dumbass. there was a cable not plugged in that should be. (the one that goes to the cpu, not the mobo, I know, laugh it up)
as for heating, I think we just need to get some better thermal paste, the stock stuff that comes attached to the heatsync and fan i'm sure is garbage.
how much would you say is enough? i'm sure that too much is bad..
MikeReiner is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2005, 08:47 PM   #29
Fully Optimized
 
Kalgatha's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 2,102
Send a message via AIM to Kalgatha Send a message via Yahoo to Kalgatha
Default

...wow...lol i did something like that w/ my computer at first too. after i got my new MOBO (took 3 1/2 weeks to ship it to CA ship back ... then back and back again cuz they forgot sumthing) i had everything put together...took my time...everything was perfect...it was gonna run...so i delecatly closed the case...and confidentaly pressed the power button. and guess what? it didn't turn on...i felt like shooting myself!! the bottom of my stomach lurched and i felt hollow. 30 min of thinking it over and i look over the case and guess what? the little switch on the back of the PSU was switched off!! i switched it on and jumped for joy as my computer turned on for the first time!! lol
Kalgatha is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2005, 08:51 PM   #30
Golden Master
 
MikeReiner's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 5,053
Send a message via AIM to MikeReiner Send a message via MSN to MikeReiner Send a message via Yahoo to MikeReiner
Default Re: Memory + CPU

I guess i'm not alone... lol..
what was frustrating to me was, the fans lights, hard drives, all turned on, but I guess not having the cpu plugged in would explain why the d-bracket on the back read as the cpu being damaged or improperly installed eh? lol
__________________

MikeReiner is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0