Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-23-2007, 01:18 AM   #11
Omnipotent One
 
Atomic Rooster's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: USA
Posts: 11,161
Send a message via AIM to Atomic Rooster Send a message via Yahoo to Atomic Rooster
Default Re: memory controller: NA

Have you run a diagnostic on the hard drive? You can find the utility on the drive manufacturer's web site. Everything else in the build is new correct?
__________________

Atomic Rooster is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2007, 01:21 AM   #12
In Runtime
 
Join Date: May 2007
Posts: 318
Default Re: memory controller: NA

yeah everything else is new...the HD could have got messed up during the move possibly?
__________________

__________________
AMD Phenom II x4 955 BE 3.2 Ghz | Asus m4a79xtd evo| HIS Radeon HD 5770 1 Gb | 4 Gb A-Data Gaming RAM | 500 Watt PSU | Antec 900 | Samsung Syncmaster 22" LCD
killthenakedcat is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2007, 01:25 AM   #13
Omnipotent One
 
Atomic Rooster's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: USA
Posts: 11,161
Send a message via AIM to Atomic Rooster Send a message via Yahoo to Atomic Rooster
Default Re: memory controller: NA

Maybe.

It is set as master or cable select and connected at the very end of the IDE cable, yes?
Atomic Rooster is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2007, 01:36 AM   #14
In Runtime
 
Join Date: May 2007
Posts: 318
Default Re: memory controller: NA

yeah its the master(black connector) and the CDROM is the slave(gray connector)
__________________
AMD Phenom II x4 955 BE 3.2 Ghz | Asus m4a79xtd evo| HIS Radeon HD 5770 1 Gb | 4 Gb A-Data Gaming RAM | 500 Watt PSU | Antec 900 | Samsung Syncmaster 22" LCD
killthenakedcat is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2007, 01:37 AM   #15
Omnipotent One
 
Atomic Rooster's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: USA
Posts: 11,161
Send a message via AIM to Atomic Rooster Send a message via Yahoo to Atomic Rooster
Default Re: memory controller: NA

CDROM on it's own cable, or on the secondary connector on the HDD's cable?


EDIT:
Sorry don't answer that. I misread what you posted.


Are the jumpers on the drives set correctly?


Atomic Rooster is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2007, 01:39 AM   #16
In Runtime
 
Join Date: May 2007
Posts: 318
Default Re: memory controller: NA

secondary connector on the HDD's cable...but I also disconnected it and attempted to boot as well but same prob bob
__________________
AMD Phenom II x4 955 BE 3.2 Ghz | Asus m4a79xtd evo| HIS Radeon HD 5770 1 Gb | 4 Gb A-Data Gaming RAM | 500 Watt PSU | Antec 900 | Samsung Syncmaster 22" LCD
killthenakedcat is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2007, 01:46 AM   #17
In Runtime
 
Join Date: May 2007
Posts: 318
Default Re: memory controller: NA

jumpers? the little 4 pin white things? or the 40 pin connectors or w/e
__________________
AMD Phenom II x4 955 BE 3.2 Ghz | Asus m4a79xtd evo| HIS Radeon HD 5770 1 Gb | 4 Gb A-Data Gaming RAM | 500 Watt PSU | Antec 900 | Samsung Syncmaster 22" LCD
killthenakedcat is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2007, 01:48 AM   #18
Omnipotent One
 
Atomic Rooster's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: USA
Posts: 11,161
Send a message via AIM to Atomic Rooster Send a message via Yahoo to Atomic Rooster
Default Re: memory controller: NA

The little black things on the pins on the back side of the drive next to where the cable plugs into.
Atomic Rooster is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2007, 01:53 AM   #19
In Runtime
 
Join Date: May 2007
Posts: 318
Default Re: memory controller: NA

uhh? all I have connected is the IDE connectors and the connection to the PSU
__________________
AMD Phenom II x4 955 BE 3.2 Ghz | Asus m4a79xtd evo| HIS Radeon HD 5770 1 Gb | 4 Gb A-Data Gaming RAM | 500 Watt PSU | Antec 900 | Samsung Syncmaster 22" LCD
killthenakedcat is offline   Reply With Quote
Old 12-23-2007, 01:55 AM   #20
In Runtime
 
Join Date: May 2007
Posts: 318
Default Re: memory controller: NA

this is most definitely my problem tho rooster I would suppose
__________________

__________________
AMD Phenom II x4 955 BE 3.2 Ghz | Asus m4a79xtd evo| HIS Radeon HD 5770 1 Gb | 4 Gb A-Data Gaming RAM | 500 Watt PSU | Antec 900 | Samsung Syncmaster 22" LCD
killthenakedcat is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0