Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-30-2007, 04:04 AM   #11
Solid State Member
Join Date: Aug 2007
Posts: 6
Default Re: Massive video lag

Yeah installed cccp and a couple others nothing helps. It does it even when i try and run wow. Wow crashes over and over again when i try and load it too. Sadly I am thinking it is my pci-e slots got damaged when my other cards died and i need a new board QQ

Demius is offline   Reply With Quote
Old 08-30-2007, 04:25 AM   #12
Daemon Poster
Anubis1980's Avatar
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,308
Send a message via MSN to Anubis1980 Send a message via Yahoo to Anubis1980
Default Re: Massive video lag

Yeah does sound a bit dodgy, if things are crashing then i guess like u said, somthing else fried.

Intel C2D E6750 (1333fsb) 2.66 @3.5ghz |EVGA 680i SLI Mobo | 2GB Twin XMS ddr800 @ 875 | Leadtek 7950 GX2 Core@601 Mem@1600
500GB IBM/HITACHI Sata2 7200/16MB | 160GB 7200rpm 8mb UDMA133 Maxtor | XION 600w dual 12v 44A total SLI PSU | X-fi Xtreme Music | 22" Widescreen Acer LCD
Anubis1980 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 06:28 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0