Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 11-07-2006, 11:14 AM   #1
Fully Optimized
 
Zer0Cool's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,599
Default Major Problem with AIM/MSN !!!

Couple of days ago I gat my comp back from the shop, there was something wrong with it, but its all fixed now. The HDD is all intact..etc. So now when I click on my aim button, the aim window shows up, asking me to enter my password, after that I press ok and its telling me on the top in red something about an error…etc I tryed reinstalled aim from my comp, downloaded the latest version of aim triton and now when I open up the .exe file that I downloaded the aim installed, its showing the standard box where I click run, and after I click run nothing is happening, the box disappears like nothing ever happened …….

Similar problem with my msn, when I click connect its also telling me so bs about an error, nothing in specific, just that it cant connect, and asking me to trouble shoot…etc I click that I then click repair, I have all the green checkmarks...etc but its still not connecting.

Please help
__________________

__________________
- Asus P6T Deluxe v2 - Intel i7 920 @4Ghz 1.35v- Prolimatech HS - Cosmos S Case -
- ABS Tagan BZ Series BZ800 PSU
- ATI 5870 - G.SKILL 6GB DDR3 1600 - Razer Barracuda™ AC-1
- 120GB Crucial C300 SSD & 3X WD640AAKS HDD
- Dell 24" 2408WFP & 2407WFP-HC Monitor
Zer0Cool is offline   Reply With Quote
Old 11-07-2006, 11:20 AM   #2
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: Major Problem with AIM/MSN !!!

Well its more than likely something to do with what they done to ya computer at the shop. What did it go in for. Whats your event viewer saying?
__________________

Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 11-07-2006, 11:32 AM   #3
Fully Optimized
 
Zer0Cool's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,599
Default Re: Major Problem with AIM/MSN !!!

well i actually made a thread about it.

http://www.computerforums.org/showthread.php?t=46530

i tryed restarting the router and forwarding the port..etc

also when i go to aol website its asking me to click yes/no for some security verifecation...etc (never happend b4) and when i try to check my mail from aol.com its giving me some error msg
__________________
- Asus P6T Deluxe v2 - Intel i7 920 @4Ghz 1.35v- Prolimatech HS - Cosmos S Case -
- ABS Tagan BZ Series BZ800 PSU
- ATI 5870 - G.SKILL 6GB DDR3 1600 - Razer Barracuda™ AC-1
- 120GB Crucial C300 SSD & 3X WD640AAKS HDD
- Dell 24" 2408WFP & 2407WFP-HC Monitor
Zer0Cool is offline   Reply With Quote
Old 11-07-2006, 11:39 AM   #4
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: Major Problem with AIM/MSN !!!

What are the error messages, we need them to help ya. Have a look in event viewer(its in ya admin tools). If your getting any popup messages, they would be helpful aswell
Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 11-07-2006, 11:46 AM   #5
Fully Optimized
 
Zer0Cool's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,599
Default Re: Major Problem with AIM/MSN !!!

I will do that, unfortunately I am at work now. But for aim there is no err msg at least not anymore, when I try to run the aim installer, I click run and then its just disappears and nothing is happening…

I am not 100% sure with msn, but I don’t think its giving me any error msg in specific…but il deff double check when I go home.
__________________
- Asus P6T Deluxe v2 - Intel i7 920 @4Ghz 1.35v- Prolimatech HS - Cosmos S Case -
- ABS Tagan BZ Series BZ800 PSU
- ATI 5870 - G.SKILL 6GB DDR3 1600 - Razer Barracuda™ AC-1
- 120GB Crucial C300 SSD & 3X WD640AAKS HDD
- Dell 24" 2408WFP & 2407WFP-HC Monitor
Zer0Cool is offline   Reply With Quote
Old 11-17-2006, 09:24 AM   #6
Fully Optimized
 
Zer0Cool's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,599
Default Re: Major Problem with AIM/MSN !!!

WoW u guys are not going to believe this, After 2 weeks, I fixed my aim LOL.

Its all all started yesterday when my CS 1.6 team was about to have a match. My team is playing in CEVO, and cevo requires u to run this CEVO client, in order to prevent hacking….etc. So I log into this client and there are choices of rooms that I can go to, so I choose the proper room for my match, and then its giving me en error msg, something about this is not the proper time/date…etc. So I contacted the CEVO support and they told me to check my time/date on my computer. Well my time was off, I had my year set to 2002…etc lol. So I fixed the time/date and I tried again, and what u know it worked !!!

So after the match I thought to my self, well if the cevo client was having problems because of the incorrect time on my comp, maybe now that I fixed it, maybe my aim will work, and IT DID J)))))

Just thought id let u guys know what was the problem.

Thanks u all for trying to help me tho.
__________________
- Asus P6T Deluxe v2 - Intel i7 920 @4Ghz 1.35v- Prolimatech HS - Cosmos S Case -
- ABS Tagan BZ Series BZ800 PSU
- ATI 5870 - G.SKILL 6GB DDR3 1600 - Razer Barracuda™ AC-1
- 120GB Crucial C300 SSD & 3X WD640AAKS HDD
- Dell 24" 2408WFP & 2407WFP-HC Monitor
Zer0Cool is offline   Reply With Quote
Old 11-17-2006, 09:41 AM   #7
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: Major Problem with AIM/MSN !!!

Quote:
Originally Posted by Zer0Cool
WoW u guys are not going to believe this, After 2 weeks, I fixed my aim LOL.

Its all all started yesterday when my CS 1.6 team was about to have a match. My team is playing in CEVO, and cevo requires u to run this CEVO client, in order to prevent hacking….etc. So I log into this client and there are choices of rooms that I can go to, so I choose the proper room for my match, and then its giving me en error msg, something about this is not the proper time/date…etc. So I contacted the CEVO support and they told me to check my time/date on my computer. Well my time was off, I had my year set to 2002…etc lol. So I fixed the time/date and I tried again, and what u know it worked !!!

So after the match I thought to my self, well if the cevo client was having problems because of the incorrect time on my comp, maybe now that I fixed it, maybe my aim will work, and IT DID J)))))

Just thought id let u guys know what was the problem.

Thanks u all for trying to help me tho.
Sounds to me like ya need a new CMOS battery if ya keep losing ya time
Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 11-17-2006, 09:43 AM   #8
Fully Optimized
 
Zer0Cool's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,599
Default Re: Major Problem with AIM/MSN !!!

Quote:
Originally Posted by Raffaz
Sounds to me like ya need a new CMOS battery if ya keep losing ya time

CMOS battery? its the one inside ur motherboard right? If it is, well not 2 long ago i had some computer problems, and i had to take that bettery out to test something...maybe thats how the time gat resat....
__________________
- Asus P6T Deluxe v2 - Intel i7 920 @4Ghz 1.35v- Prolimatech HS - Cosmos S Case -
- ABS Tagan BZ Series BZ800 PSU
- ATI 5870 - G.SKILL 6GB DDR3 1600 - Razer Barracuda™ AC-1
- 120GB Crucial C300 SSD & 3X WD640AAKS HDD
- Dell 24" 2408WFP & 2407WFP-HC Monitor
Zer0Cool is offline   Reply With Quote
Old 11-17-2006, 09:45 AM   #9
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: Major Problem with AIM/MSN !!!

Quote:
Originally Posted by Zer0Cool
CMOS battery? its the one inside ur motherboard right? If it is, well not 2 long ago i had some computer problems, and i had to take that bettery out to test something...maybe thats how the time gat resat....
Yeah that would explain it mate, well if it happens again ya will know for the future
Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 11-17-2006, 09:49 AM   #10
Fully Optimized
 
Zer0Cool's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,599
Default Re: Major Problem with AIM/MSN !!!

Yap. thanks man.
__________________

__________________
- Asus P6T Deluxe v2 - Intel i7 920 @4Ghz 1.35v- Prolimatech HS - Cosmos S Case -
- ABS Tagan BZ Series BZ800 PSU
- ATI 5870 - G.SKILL 6GB DDR3 1600 - Razer Barracuda™ AC-1
- 120GB Crucial C300 SSD & 3X WD640AAKS HDD
- Dell 24" 2408WFP & 2407WFP-HC Monitor
Zer0Cool is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0