Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-27-2006, 09:27 PM   #1
In Runtime
Join Date: Aug 2004
Posts: 223
Default Lost all sound

Alright so I purchased a new fancy case that lights up and what not. Tonight I decided to transfer the contents from my old cast to the new one. Everything went flawlessly, I'm pretty knowledgeable on this stuff as I have built my own computer. So when I went to go boot up everything was fine, the new fans I bought light up, it booted up fine although when I went to go play a song I had no sound. I find this weird because I have onboard sound on my motherboard. First I tried reinstalling the drivers form the motherboard CD with no luck. Then I tried a couple different sets of speakers and no luck there. Can anyon help me out here? I can't understand why my sound would go out form just xfering the guts to another case. I dont have a sound card on me so I cant try that.

P.S. No its not on mute and yes the green cord is pluged into the green plug lol.

rymort is offline   Reply With Quote
Old 08-27-2006, 11:53 PM   #2
Daemon Poster
kyleman999's Avatar
Join Date: Jan 2005
Posts: 538
Send a message via AIM to kyleman999 Send a message via MSN to kyleman999
Default Re: Lost all sound

it could possibly be a short that happening while transfering the mobo to the new case.

AMD Athlon XP 2600+ Barton (running @ 2.21)--Asus A7N8X --1gb (2x512) DDR PC3200 --200gb WD 8mb cache 7200 RPM--40gb WD 2mb cache 5200 RPM --XFX GeForce 6600GT AGP 8x @ 588\1.14 --Creative Audigy2 7.1 ZS--CoolMax 400 wat PSU-- --Volcano 12+ CPU Fan--Overclocking Kit--Logitech Z-5300e's
kyleman999 is offline   Reply With Quote
Old 08-28-2006, 01:54 AM   #3
Baseband Member
schultzy92's Avatar
Join Date: Aug 2006
Posts: 44
Default Re: Lost all sound

maake sure you put the sound card in properly cause even if its out a little bit it can stuff up.
schultzy92 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 04:06 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0