Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-31-2007, 08:13 AM   #1
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Logitech 5500's dead

I switched off my Logitech 5500's, and switched them back on. No stand by light...nothing...

I heard something about changing a fuse, but I didn't do anything that would have blown it!
__________________

__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2007, 09:23 AM   #2
In Runtime
 
4fingerninja's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 467
Default Re: Logitech 5500's dead

that sucks i dont know what to tell u

Chris
__________________

4fingerninja is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2007, 09:36 AM   #3
muz
Golden Master
 
muz's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6,928
Default Re: Logitech 5500's dead

That aint a very good thing to happen , considering the price of them , however i would check the fuse cos stuff like that has happpened to me before , if that fails return them
__________________
Desktop-AMD Athlon 64 X2 6000+-2GB Elixer DDR2 800 250gb+500gb+500gb+120gb
Laptop-Apple Macbook Pro 13" Intel core i5(2.3ghz) 4gb Ram 320gb hard drive
muz is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2007, 09:43 AM   #4
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Logitech 5500's dead

Yeah, I believe the back of the sub has a fitting for a T2A, time delay fuse, but tis getting hold of one now!
I wanted to test this system, and for it to blow after only playing for a day or so through the Xbox? :s
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2007, 10:11 AM   #5
muz
Golden Master
 
muz's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6,928
Default Re: Logitech 5500's dead

I wouldnt open it up or anything cos that could void the warrenty , if it needs openeing just take them back
__________________
Desktop-AMD Athlon 64 X2 6000+-2GB Elixer DDR2 800 250gb+500gb+500gb+120gb
Laptop-Apple Macbook Pro 13" Intel core i5(2.3ghz) 4gb Ram 320gb hard drive
muz is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2007, 10:23 AM   #6
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Logitech 5500's dead

The fuse is meant to be replaced. It has a opening and everything.
its obviously a common problem with this system...
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2007, 10:32 AM   #7
In Runtime
 
4fingerninja's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 467
Default Re: Logitech 5500's dead

thats good that u fixed it cuz there not cheap for a mouse anyway
chris
4fingerninja is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2007, 11:27 AM   #8
BSOD
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 6,556
Send a message via MSN to Rudster816
Default Re: Logitech 5500's dead

when you buy enough computer parts evenetully one of them isnt going to do what there supposed to, cant test them all. and thats just part of consumer electronics, i would just replace them than going out and buying a fuse, unless you bought them online
Rudster816 is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2007, 12:50 PM   #9
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Logitech 5500's dead

The fuse regulary goes apparently though, especially the first one.

The amp like I said has a fuse opening, that can be done by the consumer easily.

So, just need to get hold of the right one and fit it. It should all work well then.
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2007, 01:38 PM   #10
Fully Optimized
 
CompMan's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 3,323
Send a message via AIM to CompMan
Default Re: Logitech 5500's dead

Good luck. I am planning to get those speakers.
__________________

__________________
|Intel Q6600@3.0ghz||ASUS MAXIMUS FORMULA||2GiG Corsair XM2 DDR2 800||EvGa 8800GTS||36gig Western Digital Raptor 10,000 rpm||Ultra X2 connect 550W modular psu||Thermaltake Tsunami Case|Vista 64bit|
Windows has Blue screens, Mac has grey screens, and CF has White screens!!
2004 Mazda RX-8 GT Titanium Grey, Greddy Exhaust, AEM cold air intake
--objects in rearview get smaller with each shift--
CompMan is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0