Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-07-2004, 07:40 AM   #1
Beta Member
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1
Exclamation Can anyone help me?

Hi all can anyone help me,
I am running windows XP and everytime someone using the computer logs on under their specific user name, only the desktop background appears. There are no shortcut icons, the start bar is missing and you cannot right click. the only way a programme can be accessed is by opening the Windows Task manager and clicking new task. This has become very annoying and means trying to work is very tricky and time consuming.
__________________

brogers66 is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2004, 10:12 AM   #2
Fully Optimized
 
CoMpUtaFrEek's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 1,765
Default Re: log on problem

Sounds like you need to format and reinstall windows bro. Usually I wouldn't recommend this at first but it sounds totally screwed.
__________________

__________________
Asus A7N8X Deluxe - Rev 2.0 - Bios Ver. 1007
AMD Athlon XP-M 2200+ - @ 11x188 = 2Ghz (1.75Vcore)
ATi Radeon 9700 Pro (Almost as good as my old 5950U!)
Corsair 512MB XMS TwinX Low Latency DDR 400 - @ 188Mhz
3dmark03 Score: 5086
CoMpUtaFrEek is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2004, 04:11 PM   #3
Fully Optimized
 
airiox's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 2,692
Default Re: log on problem

Well try to go into safe mode and run anti virus and spyware software. Sounds like you just have some viruses.

Or when i loads up go to the task manager and choose new tak and type in explorer.
__________________
Check out my Counter Strike:Source servers:
***THE DYNASTY***: 74.52.232.130:27015
*** GUNGAME ***: 74.52.232.131:27015
*** SOCCER ***: 74.52.232.133:27015
airiox is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2004, 04:50 PM   #4
Fully Optimized
 
CoMpUtaFrEek's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 1,765
Default Re: log on problem

Mmm. Possibly a virus but if he's suffering visual problems it sounds like a reinstall is in order, possibly dodgey display drivers?
__________________
Asus A7N8X Deluxe - Rev 2.0 - Bios Ver. 1007
AMD Athlon XP-M 2200+ - @ 11x188 = 2Ghz (1.75Vcore)
ATi Radeon 9700 Pro (Almost as good as my old 5950U!)
Corsair 512MB XMS TwinX Low Latency DDR 400 - @ 188Mhz
3dmark03 Score: 5086
CoMpUtaFrEek is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0