Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-11-2007, 08:31 PM   #1
Beta Member
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 1
Question little or no conectivity problem

ok so i have a router, but im trying not to use it cause it causes my connection to go slower, but every time i disconect my internet from it and just plug it in to my pc i get a little or no connectivity bubble pop up,
i use to know how to change it so it doesnt do this but i forgot lol. sorry for the noobness but can any 1 refresh my memory on how to do this..
__________________

deftounge is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2007, 08:38 PM   #2
Baseband Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 86
Send a message via MSN to LiveWire
Default Re: little or no conectivity problem

Probably using a APIPA address. You might have to go into the connection properties and assign a static IP Address?
__________________

LiveWire is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2007, 09:29 PM   #3
In Runtime
 
Pups25228's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 122
Default Re: little or no conectivity problem

did you reset the router?
__________________
AMD Phenom II 940 Black @ 3.4 || Freezer 64 Pro || BFG GTX 280 OC'd || AsRock 780a SLI || 4GB OCZ Reaper 1066|| VelociRaptor 300GB 120GB, 160GB, 500GB HDs || BFG 800W ES-Series || Creative X-Fi USB || Antec 900 || Vista Ultimate 64-bit ||
Pups25228 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0