Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 03-01-2007, 05:04 PM   #1
Beta Member
Join Date: Mar 2007
Posts: 1
Default links don't work in html emails

as title says - when I click a link on an email sent to me in html mode instead of going to the web page proferred instead "My Documents" from my C directory opens up with .exe files in the file type.

I have to say that I went on another computer forum 2 months ago and no one understood the problem and no one could or wanted to solve it so go the challenge. It is driving me mad as when or if I do want to press a link I have to view the source and wade through masses of html to find the correct link which is taking up masses of time. Thanks.

I have Windows XP SP2 Home M. Board: Dell Computer Corp. 0N2828
NVIDIA GeForce FX 5200 graphic card. 2gb ram. 250 gb rom. Chipset: North Bridge: Intel Springdale-Gi865G; South Bridge Intel 8280 1EB ICH5. Intel Pentium 4
NEC DVD+RW ND-1100A [CD-ROM drive]
3.5" format removeable media [Floppy drive]

Maxtor 6L250R0 [Hard drive] (251.00 GB) -- drive 0, s/n L5AMCVRG, rev BAJ41G20,

Hope this is enough information cos now I am going barmy with it all. Thanks very much


blossom34 is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2007, 05:21 PM   #2
Daemon Poster
Anubis1980's Avatar
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,308
Send a message via MSN to Anubis1980 Send a message via Yahoo to Anubis1980
Default Re: links don't work in html emails

Weird lol, the links dont work for me either now ive installed IE7. Do u have this installed? ALso if u have more than one browser installed, someone told me that there might be conflicts with which browser if set to default and this might also cause the problem u have.

Intel C2D E6750 (1333fsb) 2.66 @3.5ghz |EVGA 680i SLI Mobo | 2GB Twin XMS ddr800 @ 875 | Leadtek 7950 GX2 Core@601 Mem@1600
500GB IBM/HITACHI Sata2 7200/16MB | 160GB 7200rpm 8mb UDMA133 Maxtor | XION 600w dual 12v 44A total SLI PSU | X-fi Xtreme Music | 22" Widescreen Acer LCD
Anubis1980 is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2007, 03:29 AM   #3
Golden Master
Raffaz's Avatar
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: links don't work in html emails

What are you using for your email client? eg outlook express, outlook 2003 etc.
Raffaz is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 09:51 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0